Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL CORSA D VAN (FURGON) GUMISZŐNYEG (2006-2015)
OPEL CORSA D VAN (FURGON) GUMISZŐNYEG (2006-2015)
10 990 Ft
10 090 Ft

OPEL CORSA D VAN (FURGON) GUMISZŐNYEG (2006-2015)

OPEL CORSA D VAN (FURGON) GUMISZŐNYEG (2006-2015)
OPEL CORSA D VAN (FURGON) (2006-2015) GUMISZŐNYEG
OPEL CORSA D VAN (FURGON) (2006-2015) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 900 Ft
10 090 Ft
10 990 Ft
Részletek
Az Opel Corsa D Van gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autótartozék, amely tökéletesen illeszkedik az 2006-2015 közötti gyártási években készült Opel Corsa D Van modellek padlójához. A termék cikkszáma 20297, amely egyértelműen azonosítja a megfelelő típussal és évfolyammal rendelkező járművek számára.

A gumiszőnyeg speciálisan kialakított formája lehetővé teszi, hogy pontosan illeszkedjen az autó padlójának konkáv alakjához, így maximális védelmet nyújtva az autó padlójának a kosz, sár, víz és egyéb koszforrások ellen. A szőnyeg anyaga tartós és könnyen tisztítható, így hosszú élettartamot biztosítva az autószőnyegnek.

Az Opel Corsa D Van gumiszőnyeg stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöz az autó belsejének, és védi azt a kopástól és szennyeződésektől. A szőnyeg könnyen felhelyezhető és eltávolítható, így könnyű tisztítani is. Az antiallergén anyagnak köszönhetően a szőnyeg nem csupán a jármű belsejének tisztaságát, hanem az utasok egészségét is megőrzi.

Az Opel Corsa D Van gumiszőnyeg ellenálló anyagból készült, amely hő- és kopásálló tulajdonságokkal rendelkezik, így hosszú távon is megfelelő védelmet nyújt az autó padlójának. A termék könnyen tisztítható nedves ruhával vagy nedves ronggyal, és szükség esetén szappanos vízzel is tisztítható.

Az Opel Corsa D Van gumiszőnyeg egyaránt ajánlott mindazoknak, akik szeretnék megóvni autójuk padlóját a szennyeződésektől, valamint azoknak, akik stílusos megjelenést szeretnének kölcsönözni járművük belsejének. A tartós anyagból készült, könnyen tisztítható gumiszőnyeg ideális választás a gondtalan autózás és az autó belsőterének védelme érdekében.
Adatok
Cikkszám:
20297
Kiegészítő termékek