Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL CORSA C GUMISZŐNYEG (2000-2006)
OPEL CORSA C GUMISZŐNYEG (2000-2006)
11 990 Ft
10 990 Ft

OPEL CORSA C GUMISZŐNYEG (2000-2006)

OPEL CORSA C GUMISZŐNYEG (2000-2006)
OPEL CORSA C (2000-2006) GUMISZŐNYEG
OPEL CORSA C (2000-2006) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
Az Opel Corsa C gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró autó kiegészítő, ami tökéletesen illeszkedik a 2000 és 2006 között gyártott Opel Corsa C modellek padlójához. A gumiszőnyeg minden egyes részletében precízen kialakított, hogy megfeleljen az autó belső térének és védelmet nyújtson a padlózatnak.

A szőnyeg anyaga ellenálló, könnyen tisztítható, és tartós, így hosszú élettartammal rendelkezik. A precíz méreteknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, így nem csúszkál és biztonságosan tartja magát a helyén akár az extrém vezetési körülmények között is.

A gumiszőnyeg kialakítása ellenáll a kosz, sár, nedvesség vagy egyéb szennyeződések behatolásának, így hozzájárul a jármű belső tisztaságának megőrzéséhez. A szőnyeg alsó részén található kialakításnak köszönhetően pedig nem engedi át a nedvességet az autó padlójára, így megelőzi a rozsdásodást és a penészesedést is.

Az 2000-2006 közötti Opel Corsa C gumiszőnyeg cikkszáma: 20295. Ezzel a cikkszámmal könnyen azonosítható és megrendelhető a megfelelő gépjárműhöz.

Válassza az Opel Corsa C gumiszőnyeget, hogy autója belső tere hosszú távon is tiszta és esztétikus maradjon, miközben védi és megőrzi az aljazat állapotát. A kifinomult design és a kiváló minőség garantáltan elégedetté teszi Önt és járművét is.
Adatok
Cikkszám:
20295
Kiegészítő termékek