Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL COMBO C GUMISZŐNYEG (2001-2011)
OPEL COMBO C GUMISZŐNYEG (2001-2011)
10 990 Ft
10 090 Ft

OPEL COMBO C GUMISZŐNYEG (2001-2011)

OPEL COMBO C GUMISZŐNYEG (2001-2011)
OPEL COMBO C (2001-2011) GUMISZŐNYEG
OPEL COMBO C (2001-2011) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 900 Ft
10 090 Ft
10 990 Ft
Részletek
Az Opel Combo C gumiszőnyeg ideális kiegészítője lehet autód belső terének. Az 1001-2011-es évjáratú Opel Combo C modellekhez tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik az autó belső tere alakjához és méretéhez, így maximális védelmet nyújt az autó padlójának.

A gumiszőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrzi esztétikus és tiszta megjelenését. A nedvesség, sár, homok és egyéb szennyeződések könnyen eltávolíthatók róla, így az autó belső terét mindig tisztán és rendben tarthatod.

Az Opel Combo C gumiszőnyeg biztonságot is nyújt a vezető és az utasok számára. A szőnyeg biztos tapadást biztosít a padlón, így nem csúszkál alattuk és nem fordulnak fel használat közben sem. Ezáltal csökkenti a balesetek kockázatát és növeli az autóban utazók biztonságát.

A szőnyeg telepítése egyszerű és gyors, nem igényel semmilyen speciális eszközt vagy szaktudást. Csak egyszerűen helyezd el a szőnyeget az autó padlóján és már használatba is veheted. A szőnyeg könnyen levehető és tisztítható, így könnyedén karban tarthatod autód belső terét.

Az Opel Combo C gumiszőnyeg elegáns megjelenést kölcsönöz az autó belső terének. Az autóban töltött időd így kellemesebb és komfortosabb lesz, miközben az autó belső terében tisztaság és higiénia fogad. Válaszd az Opel Combo C gumiszőnyeget, hogy autód belső terét még jobban kényelmes és biztonságosabbá tegye!
Adatok
Cikkszám:
20294
Kiegészítő termékek