Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL ANTARA GUMISZŐNYEG (2006-2016)
OPEL ANTARA GUMISZŐNYEG (2006-2016)
12 490 Ft
11 490 Ft

OPEL ANTARA GUMISZŐNYEG (2006-2016)

OPEL ANTARA GUMISZŐNYEG (2006-2016)
OPEL ANTARA (2006-2016) GUMISZŐNYEG (Rigum)
OPEL ANTARA (2006-2016) GUMISZŐNYEG (Rigum)
OPEL ANTARA (2006-2016) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
OPEL ANTARA (2006-2016) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
Az Opel Antara gumiszőnyeg egy kiváló minőségű kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik az autó belső teréhez. A 2006 és 2016 között gyártott modellekhez tervezték, így biztosítva a tökéletes passzolást és védelmet az autó padlóján. A cikkszám 20289 alatt megtalálható gumiszőnyeg számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítségével hosszú éveken keresztül használható marad.

Az Opel Antara gumiszőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így ideális választás azoknak, akik gyakran használják az autójukat vagy akár gyerekek is utaznak vele. A szőnyeg kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén takarítsa vagy moss rá, így mindig tiszta és ápolt marad az autó belső tere.

A gumiszőnyeg megfelel a legmagasabb minőségi szabványoknak, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. Az anyag nem kopik, nem foszlik, és nem ereszt szőrszálakat, így biztos lehet benne, hogy az autó belső tér mindig rendezett és tiszta marad.

Az Opel Antara gumiszőnyeg segít megóvni az autó eredeti padlószőnyegét az elhasználódástól, kopástól. Ezen felül a szőnyeg védi az autó belső terét a kosztól, szennyeződésektől, nedvességtől és még a pelenkakiömléstől is. Így nem kell aggódnia az autó belső tere állapotáért, és könnyedén megtarthatja annak értékét és szépségét.

Az Opel Antara gumiszőnyeg felső részének szövetszerű mintázata nemcsak esztétikus megjelenést biztosít az autó belső terének, hanem segít abban is, hogy a lábak ne csússzanak meg a padlón. Ezáltal növeli a vezetésbiztonságot és kényelmet az autóban.

A cikkszám 20289 alatti Opel Antara gumiszőnyeg egy stílusos és praktikus kiegészítő az autójához, amely védelmet nyújt az autó belső terének, és megkönnyíti annak tisztántartását. Ne habozzon, válassza az Opel Antara gumiszőnyeget, és élvezze az autója tiszta és rendezett belső terét hosszú éveken keresztül!
Adatok
Cikkszám:
20289
Kiegészítő termékek