Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL AGILA II. GUMISZŐNYEG (2008-2015)
OPEL AGILA II. GUMISZŐNYEG (2008-2015)
11 490 Ft
10 490 Ft

OPEL AGILA II. GUMISZŐNYEG (2008-2015)

OPEL AGILA II. GUMISZŐNYEG (2008-2015)
OPEL AGILA II. (2008-2015) GUMISZŐNYEG
OPEL AGILA II. (2008-2015) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

9
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 490 Ft
11 490 Ft
Részletek
Az Opel Agila II. gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autókiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik az autó padlójához és védi azt a szennyeződésektől, poroktól, nedvességtől és kopástól. A gumiszőnyeg kifejezetten az Opel Agila II. típusú autókhoz lett tervezve és gyártva, így pontosan illeszkedik az autó padlójához, anélkül hogy akadályozná a pedál használatát vagy a szőnyegek kialakítását.

A gumiszőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú távon is megfelelő védelmet nyújt az autó padlójának. A szőnyeg kialakítása nehezített mintázattal rendelkezik, így megakadályozza a lábbelik elcsúszását és növeli a vezető és utasok biztonságát. A termék ellenáll az UV sugaraknak, így nem fakul el a napfény hatására és hosszú távon megőrzi színeit és minőségét.

Az Opel Agila II. gumiszőnyeg könnyen telepíthető és eltávolítható, így könnyű tisztítani és karbantartani. A szőnyeg praktikus és esztétikus kiegészítője lehet az autó belső térnek, amely védelmet nyújt a koszos cipőktől, esővíztől és egyéb szennyeződésektől. Az Opel Agila II. gumiszőnyeg ideális választás azoknak, akik szeretnék megóvni autójuk padlóját és egyben stílusos kiegészítőt szeretnének az autó belső térnek.

Ha Ön is az Opel Agila II. tulajdonosa és szeretné megvédeni autója padlóját a szennyeződésektől és kopástól, akkor az Opel Agila II. gumiszőnyeg ideális választás lehet Önnek. Vásárolja meg most a 20288 cikkszámú gumiszőnyeget és biztosítsa autója padlójának hosszú távú védelmét és esztétikus megjelenését!
Adatok
Cikkszám:
20288
Kiegészítő termékek