Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

NISSAN PATHFINDER GUMISZŐNYEG (2005-2012)
NISSAN PATHFINDER GUMISZŐNYEG (2005-2012)
12 990 Ft
11 990 Ft

NISSAN PATHFINDER GUMISZŐNYEG (2005-2012)

NISSAN PATHFINDER GUMISZŐNYEG (2005-2012)
NISSAN PATHFINDER (2005-2012)  GUMISZŐNYEG
NISSAN PATHFINDER (2005-2012) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.02   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 990 Ft
12 990 Ft
Részletek
A Nissan Pathfinder gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, precízen méretezett autó kiegészítő, mely tökéletesen illeszkedik az 2005 és 2012 között gyártott Nissan Pathfinder modellek padlójához. A gumiszőnyeg cikkszáma 20286, ezáltal könnyen azonosítható és megrendelhető az autó kiegészítőkre specializálódott boltokban vagy webáruházakban.

Ez a speciálisan tervezett gumiszőnyeg megvédi az autó padlóját a kosztól, ételtől, italoktól és egyéb szennyeződésektől, így hosszabb élettartamot biztosítva az autó belső kárpitjának. Az anyagválasztásnak köszönhetően könnyen tisztítható és mosható, így egyszerűen fenntartható a szép megjelenése hosszú távon is.

A Nissan Pathfinder gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, így nem csúszik el és nem áll fenn a veszélye annak, hogy gátolná a pedálok szabad mozgását. Ezen felül a szőnyeg alsó részén található csúszásgátló mintázat tovább növeli a tapadást és biztonságosabbá teszi a vezetést.

Az autóhoz tervezett gumiszőnyeg kiváló választás azok számára, akik szeretnék megőrizni autójuk belső kárpitjának állapotát és tisztaságát. A strapabíró anyagból készült gumiszőnyeg hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését és funkcionalitását, így befektetés a jármű hosszú élettartamába és értékébe.

Végezetül, a Nissan Pathfinder gumiszőnyeg könnyen beépíthető az autóba, nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre a felrakásához. Egyszerűen csak helyezd el az autód padlóján és élvezd a tisztaság és kényelem érzetét, amit ez a kiváló minőségű autó kiegészítő nyújtani tud. Ne habozz, és vásárold meg a Nissan Pathfinder gumiszőnyeget még ma, hogy autód belső tere mindig tiszta és rendezett maradjon!
Adatok
Cikkszám:
20286
Kiegészítő termékek