Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

NISSAN NAVARA GUMISZŐNYEG (2005-2015)
NISSAN NAVARA GUMISZŐNYEG (2005-2015)
12 990 Ft
11 990 Ft

NISSAN NAVARA GUMISZŐNYEG (2005-2015)

NISSAN NAVARA GUMISZŐNYEG (2005-2015)
NISSAN NAVARA (2005-2015) GUMISZŐNYEG
NISSAN NAVARA (2005-2015) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 990 Ft
12 990 Ft
Részletek
A Nissan Navara gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autókiegészítő termék, melynek cikkszáma: 20285. A Navara tulajdonosok számára ideális választás, hiszen tökéletesen illeszkedik az autó padlójához és védi azt a mindennapi kopástól és szennyeződésektől.

A 2005-2015 közötti gyártási évekhez készült gumiszőnyeg könnyen tisztítható, strapabíró anyagból készült, így hosszú éveken keresztül megőrzi eredeti állapotát. A precíz illeszkedésének köszönhetően nemcsak esztétikus kinézetet kölcsönöz az autó belterének, hanem megakadályozza a kosz és nedvesség bejutását a padlóba, ezzel hozzájárulva az autó belső tisztaságának megőrzéséhez.

A gumiszőnyeg könnyen felhelyezhető és leszedhető, így könnyedén tisztítható és karbantartható. Az anyag takarítása sem jelent gondot, hiszen elegendő egy nedves ronggyal áttörölni vagy lemosni, és újra újszerűen fog kinézni. Az anyag strapabíró, nem kopik és nem kopaszodik, így hosszú távon is megfelelő védelmet nyújt az autó padlójának.

A Nissan Navara gumiszőnyeg egyszerre praktikus és esztétikus kiegészítője lehet az autódnak. Rendeld meg még ma, hogy az autód beltere hosszú éveken keresztül tiszta és rendezett maradjon! A Nissan Navara gumiszőnyeg egy olyan termék, mely hozzájárul autód értékének megőrzéséhez és kellemesebb vezetési élményt biztosít a mindennapok során. Ne habozz, válaszd a minőséget és ügyelj autód belső tisztaságára a Nissan Navara gumiszőnyeggel!
Adatok
Cikkszám:
20285
Kiegészítő termékek