Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MITSUBISHI COLT GUMISZŐNYEG (2004-2008)
MITSUBISHI COLT GUMISZŐNYEG (2004-2008)
12 190 Ft
11 190 Ft

MITSUBISHI COLT GUMISZŐNYEG (2004-2008)

MITSUBISHI COLT GUMISZŐNYEG (2004-2008)
MITSUBISHI COLT (2004-2008) GUMISZŐNYEG
MITSUBISHI COLT (2004-2008) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 190 Ft
12 190 Ft
Részletek
A Mitsubishi Colt gumiszőnyeg ideális kiegészítője lehet autód belső térnek, ha 2004 és 2008 közötti modellt vezetsz. A 20283-as cikkszámmal ellátott termék pontosan illeszkedik autód padlójához, így maximális védelmet nyújt a szennyeződések ellen.

A gumiszőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú időn keresztül megfelelő állapotban tarthatod. Az anyag kiváló minőségű, ami biztosítja a tartósságot és az ellenálló képességet a mindennapos használat során.

A szőnyeg kialakítása precíz és ergonomikus, így biztosítva a tökéletes illeszkedést az autó padlójához. A pontos illeszkedés nemcsak esztétikai szempontból fontos, de a biztonságos vezetéshez is hozzájárul, mivel nem csúszik el a használat során.

Az egyedülálló dizájn és a praktikus kialakítás kombinációja teszi ezt a gumiszőnyeget ideálissá a Mitsubishi Colt belső tér számára. A szőnyeg megvédi az autó padlóját a különböző szennyeződésektől, mint például az eső, a sár vagy a homok, így elősegítve az autó belsejének tisztaságát és esztétikus megjelenését.

A gumiszőnyeg könnyen tisztítható, egyszerűen csak le kell mosni vízzel és szárazra törölni. Így hosszú éveken át élvezheted annak előnyeit, hogy autódban mindig tiszta és szép állapot uralkodik.

Rendeld meg most a Mitsubishi Colt gumiszőnyeget a 2004-2008 közötti modellekhez, és biztosítsd autód számára a maximális védelmet és kényelmet!
Adatok
Cikkszám:
20283
Kiegészítő termékek