Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MITSUBISHI LANCER GUMISZŐNYEG (2007-2017)
MITSUBISHI LANCER GUMISZŐNYEG (2007-2017)
12 190 Ft
11 190 Ft

MITSUBISHI LANCER GUMISZŐNYEG (2007-2017)

MITSUBISHI LANCER GUMISZŐNYEG (2007-2017)
MITSUBISHI LANCER (2007-2017) GUMISZŐNYEG (Rigum)
MITSUBISHI LANCER (2007-2017) GUMISZŐNYEG (Rigum)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.02   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 190 Ft
12 190 Ft
Részletek
A MITSUBISHI LANCER GUMISZŐNYEG egy kiváló minőségű autó kiegészítő, amelyet speciálisan terveztek és gyártottak a 2007 és 2017 közötti Mitsubishi Lancer modellekhez. A gumiszőnyeg cikkszáma 20281, így könnyen azonosítható és rendelhető az autójához.

Ez a gumiszőnyeg nagyszerű védelem az autója padlójának, mivel megakadályozza a koszt, a nedvességet és a káros anyagokat abban, hogy beivódjanak a szőnyegbe. Ezzel hosszabb élettartamot biztosít az autó belső tisztaságának és esztétikájának.

A MITSUBISHI LANCER GUMISZŐNYEG kiváló minőségű anyagból készül, amely ellenáll az elhasználódásnak és könnyen tisztítható. A gumiszőnyeg tetején mintázat található, amely segít megragadni a port és a szennyeződéseket, így könnyen eltávolíthatók.

A gumiszőnyeg pontosan illeszkedik a Mitsubishi Lancer modell padlójához, így nincs szükség semmilyen állításra vagy módosításra a beszerelés során. Ezáltal gyorsan és egyszerűen felhelyezhető az autó belső térébe.

A MITSUBISHI LANCER GUMISZŐNYEG nemcsak védelmet nyújt az autó padlójának, hanem esztétikailag is javítja annak megjelenését. A gumiszőnyeg elegáns megjelenése új életet lehel az autó belső terekbe, és emeli az autó értékét.

Összességében a MITSUBISHI LANCER GUMISZŐNYEG egy kiváló minőségű autó kiegészítő, amely praktikus védelmet nyújt az autó belső tere számára, miközben javítja annak esztétikai megjelenését. Ha egy tartós, könnyen tisztítható és pontos illeszkedésű gumiszőnyeget keres a Mitsubishi Lancer autójához, akkor ez a termék ideális választás lehet Önnek. Ne habozzon, rendeljen egyet még ma, hogy autója hosszú éveken át megfelelő védelemben részesüljön és megőrizze annak szépségét.
Adatok
Cikkszám:
20281
Kiegészítő termékek