Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MITSUBISHI PAJERO GUMISZŐNYEG (2006-2018)
MITSUBISHI PAJERO GUMISZŐNYEG (2006-2018)
13 490 Ft
12 490 Ft

MITSUBISHI PAJERO GUMISZŐNYEG (2006-2018)

MITSUBISHI PAJERO GUMISZŐNYEG (2006-2018)
MITSUBISHI PAJERO (2006-2018) GUMISZŐNYEG (Guzu)
MITSUBISHI PAJERO (2006-2018) GUMISZŐNYEG (Guzu)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

7
Kezdete: 2024.04.02   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 490 Ft
13 490 Ft
Részletek
A Mitsubishi Pajero gumiszőnyeg kiváló minőségű anyagból készült, amely ideális választás az autó belső terének védelmére és esztétikai megjelenésének fokozására. A speciálisan méretezett szőnyeg pontosan illeszkedik a 2006 és 2018 között gyártott Mitsubishi Pajero modellek padlózatához, így biztosítva a tökéletes passzformát és védelmet a jármű belsejében.

A gumiszőnyeg anyaga rendkívül strapabíró és könnyen tisztítható, így ideális választás az autóban gyakran utazók számára. A szennyeződések könnyen eltávolíthatók róla, így mindig tiszta és friss hatást kelt a jármű beltere. Emellett a gumiszőnyeg vízálló tulajdonsággal rendelkezik, így még nedves lábbelik használata esetén sem kell tartani a padlózat megrongálódásától.

A cikkszám 20280 alatt kapható gumiszőnyeg szép fekete színű, ami könnyen illeszkedik a legtöbb autó belső terének stílusához. Az elegáns megjelenés mellett a gumiszőnyeg védi az autó gyári szőnyegét is, így hosszabb távon is megőrizhető az eredeti állapotuk.

Az autós kényelem és biztonság fontos szempont egy hosszabb utazás során is, és a Mitsubishi Pajero gumiszőnyeg ebben nagy segítséget nyújt. A csúszásmentes felület biztonságosabbá teszi a vezetést, mivel a lábak stabilan helyezkednek el a pedálokon. Emellett a zajcsillapító tulajdonság segít csökkenteni az utastér zajszintjét, így kellemesebb és nyugodtabb élményben lesz része az autóban történő utazás során.

A Mitsubishi Pajero gumiszőnyeg könnyen és gyorsan felszerelhető, így akár otthon is könnyedén elvégezhető a cseréje. A pontos méret és kivágás lehetővé teszi, hogy ne kelljen vágásokat vagy módosításokat végezni a szőnyegen, egyszerűen csak behelyezhető az autó belső terébe.

Összességében a Mitsubishi Pajero gumiszőnyeg ideális választás a jármű belső terének védelmére és esztétikai megjelenésének fokozására. Strapabíró anyaga, könnyű tisztíthatósága és csúszásmentes felülete mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az autó beltere hosszú ideig megőrizze szépségét és biztonságos maradjon az utasok számára.
Adatok
Cikkszám:
20280
Kiegészítő termékek