Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT STILO GUMISZŐNYEG (2000-2008)
FIAT STILO GUMISZŐNYEG (2000-2008)
12 490 Ft
11 490 Ft

FIAT STILO GUMISZŐNYEG (2000-2008)

FIAT STILO GUMISZŐNYEG (2000-2008)
FIAT STILO (2000-2008) GUMISZŐNYEG
FIAT STILO (2000-2008) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A FIAT Stilo autók hátsó gumiszőnyege egy kiváló minőségű és strapabíró kiegészítő a gépkocsik belső terében. Ez a specifikus modell 2000 és 2008 közötti évjáratú FIAT Stilo típusokhoz készült, így tökéletesen illeszkedik a jármű hátsó lábtérbe. A cikk száma 20274, így könnyedén azonosítani tudják azok, akiknek épp ilyen típusú autójuk van.

A gumiszőnyeg anyaga magas minőségű, ellenálló gumi, amely hosszú élettartammal rendelkezik. A szőnyeg felülete textúrázott, így a lábunk biztonságosan és stabilan helyezkedik el rajta, csúszásmentes felületet biztosítva. A szőnyeg vastagsága is elegendő ahhoz, hogy megfelelő védelmet nyújtson a padlószőnyegnek a nedvesség, sár vagy egyéb kosz ellen.

Az autóbeli gumiszőnyeg könnyedén tisztítható és karbantartható, hiszen elegendő egy nedves ronggyal áttörölni. A szőnyeg könnyen illeszkedik a jármű padlójára, nem mozdul el használat közben sem.

Az ilyen gumiszőnyegek használata nem csak esztétikus tényező, hanem a jármű belsejének higiéniai szintjét is javítja. A szennyeződések nem érintik közvetlenül a padlószőnyeget, így könnyedén és gyorsan eltávolíthatók a gumiszőnyegből.

A FIAT Stilo gumiszőnyeg praktikus kiegészítője lehet autójának, amely nemcsak a belsőt védheti, de esztétikailag is javíthatja a járműben uralkodó hangulatot. Egy ilyen kiegészítő beszerzése egy könnyű és költséghatékony módja lehet annak, hogy autójának belső tere kényelmesebbé és személyesebbé váljon. A cikk száma alapján könnyen megtalálható és beszerezhető az erre szorulóknak.
Adatok
Cikkszám:
20274
Kiegészítő termékek