Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HYUNDAI SONATA GUMISZŐNYEG (2005-2010)
HYUNDAI SONATA GUMISZŐNYEG (2005-2010)
13 190 Ft
12 190 Ft

HYUNDAI SONATA GUMISZŐNYEG (2005-2010)

HYUNDAI SONATA GUMISZŐNYEG (2005-2010)
HYUNDAI SONATA (2005-2010) GUMISZŐNYEG (Rigum)
HYUNDAI SONATA (2005-2010) GUMISZŐNYEG (Rigum)
HYUNDAI SONATA (2005-2010) GUMISZŐNYEG (Guzu)
HYUNDAI SONATA (2005-2010) GUMISZŐNYEG (Guzu)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 190 Ft
13 190 Ft
Részletek
A Hyundai Sonata gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró autó kiegészítő, melyet az autó gyártási éve szerinti 2005-2010 közötti időszakra terveztek. A szőnyeg cikkszáma 20271, és tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, védelmet nyújtva a szennyeződések, nedvesség és kopás ellen.

A Sonata gumiszőnyeg készült a legmagasabb minőségű, ellenálló anyagokból, így hosszú élettartamot és tartósságot biztosít az autó belsejében. A szőnyeg cseppálló és könnyen tisztítható, így könnyen tartható és hosszú időn át megőrzi esztétikus megjelenését.

A precíz méreteknek köszönhetően a gumiszőnyeg tökéletes illeszkedést biztosít az autó talpazatához, így maximális védelmet nyújt az autó padlójának minden részére. A szőnyeg alsó oldalán található gumis részek segítségével pedig stabilan a helyén marad még mozgás közben is.

Az autó szőnyeg használata nemcsak esztétikailag javítja az autó belső megjelenését, hanem megvédi az eredeti bekárpitozást is, így megőrizve az autó értékét és megjelenését hosszú távon. A gumiszőnyeg könnyen felszerelhető és eltávolítható, így akár gyakori tisztításra is lehetőség van.

A Hyundai Sonata gumiszőnyeg a biztonságos és kényelmes utazás érdekében szükséges kiegészítő, mely megvédi az autó padlóját a mindennapos használat során felmerülő kopástól és szennyeződésektől. Válassza a minőségi és praktikus megoldást a Sonata gumiszőnyeg formájában, és élvezze az autóban töltött időt még kényelmesebb és élvezetesebb módon!
Adatok
Cikkszám:
20271
Kiegészítő termékek