Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

KIA PICANTO (SA) GUMISZŐNYEG (2004-2011)
KIA PICANTO (SA) GUMISZŐNYEG (2004-2011)
11 990 Ft
10 990 Ft

KIA PICANTO (SA) GUMISZŐNYEG (2004-2011)

KIA PICANTO (SA) GUMISZŐNYEG (2004-2011)
KIA PICANTO (SA) (2004-2011) GUMISZŐNYEG (Rigum)
KIA PICANTO (SA) (2004-2011) GUMISZŐNYEG (Rigum)
KIA PICANTO (SA) (2004-2011) GUMISZŐNYEG (Guzu)
KIA PICANTO (SA) (2004-2011) GUMISZŐNYEG (Guzu)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.02   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
A Kia Picanto gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró és praktikus kiegészítő a járműved számára. Ez a speciálisan a Kia Picanto (SA) modellekhez tervezett termék tökéletesen illeszkedik az autód padlójához, így védelmet nyújt a kosztól, szennyeződésektől, nedvességtől és sérülésektől.

A gumiszőnyeg anyaga magas minőségű, ellenálló és könnyen tisztítható. A speciális anyagnak köszönhetően könnyen lemosható és tisztán tartható, így hosszú távon megőrzi esztétikus és ápolt kinézetét. Emellett a szőnyeg vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, így nem ázhat át és nem ázik el nedvesség hatására.

Az autós kényelme szempontjából is fontos szerepet játszik a Kia Picanto gumiszőnyeg. A csúszásmentes felület és a tapadó aljzat biztosítja, hogy a szőnyeg a helyén maradjon még a gördülékeny autózás közben is, így nincs szükség az állandó igazításra vagy rögzítésre.

A Kia Picanto gumiszőnyeg nemcsak praktikus, de stílusos is. Az egyedi, precíz illeszkedés és a precíz kidolgozás garantálja, hogy az autód belső térének megjelenése még vonzóbb és elegánsabb legyen. A fekete színű gumiszőnyeg univerzális megjelenést kölcsönöz az autó belsejének, így illeszkedik az autó bármely színéhez és belső kialakításához.

A Kia Picanto gumiszőnyeg könnyen telepíthető és eltávolítható, így akár saját magad is könnyedén kicserélheted a régi vagy koszos szőnyeget. A termék cikkszáma 20263, és kompatibilis a 2004-2011-es évjáratú Kia Picanto (SA) modellekkel.

Összességében a Kia Picanto gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, esztétikus és praktikus kiegészítő a járműved számára. Biztosítsd autód belső tere számára a legjobb védelmet és stílust ezzel a prémium gumiszőnyeggel!
Adatok
Cikkszám:
20263
Kiegészítő termékek