Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

LANCIA DELTA GUMISZŐNYEG (2008-2015)
LANCIA DELTA GUMISZŐNYEG (2008-2015)
12 190 Ft
11 190 Ft

LANCIA DELTA GUMISZŐNYEG (2008-2015)

LANCIA DELTA GUMISZŐNYEG (2008-2015)
LANCIA DELTA (2008-2015) GUMISZŐNYEG
LANCIA DELTA (2008-2015) GUMISZŐNYEG
LANCIA DELTA (2008-2015) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
LANCIA DELTA (2008-2015) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 190 Ft
12 190 Ft
Részletek
A Lancia Delta gumiszőnyeg ideális választás az autóháza védettségének és a belső tér megjelenésének javítására. A termék kiváló minőségű anyagból készült, ami tartós és strapabíró, így hosszú ideig megőrzi esztétikus állapotát. A gumiszőnyeg speciálisan az 2008-2015 közötti Lancia Delta modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik az autó belső tere.

A termék könnyen telepíthető és tisztítható, így a használata egyszerű és praktikus. A gumiszőnyeg kialakítása és anyaga hozzájárul az autó belterének higiénikusabb kialakításához, hiszen a szennyeződések és a nedvesség nem jutnak át a talajra. A szőnyeg csúszásgátló felületének köszönhetően biztonságosabb és kényelmesebb vezetési élményt biztosít, mivel nem csúszik el a lábtérben.

A gumiszőnyeg könnyen tisztítható, akár nedves ruhával is könnyedén eltávolíthatók róla a szennyeződések. Emellett a rugalmas anyagnak köszönhetően könnyen hajtogatható és tárolható, ha épp nincs szükség rá.

A Lancia Delta gumiszőnyeg nemcsak esztétikus kiegészítője az autó belső terének, hanem védelmet is nyújt a gyakori használat során felmerülő károsodások ellen. A termék magas minőségű anyagának köszönhetően nem kopik, és a színe sem fakul el a napfény hatására.

Válassza a Lancia Delta gumiszőnyeget az autója teljes körű védelméért és a belső tér stílusosabbá tételéért! A 20262-es cikkszámú termék garantáltan megfelel az elvárásoknak és hosszú távon is megbízható kiegészítője lesz autójának. Ne habozzon, és tegye kosarába még ma!
Adatok
Cikkszám:
20262
Kiegészítő termékek