Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

KIA CARENS (UN) GUMISZŐNYEG (2006-2012)
KIA CARENS (UN) GUMISZŐNYEG (2006-2012)
12 490 Ft
11 490 Ft

KIA CARENS (UN) GUMISZŐNYEG (2006-2012)

KIA CARENS (UN) GUMISZŐNYEG (2006-2012)
KIA CARENS (UN) (2006-2012) GUMISZŐNYEG (Rigum)
KIA CARENS (UN) (2006-2012) GUMISZŐNYEG (Rigum)
KIA CARENS (UN) (2006-2012) GUMISZŐNYEG (Guzu)
KIA CARENS (UN) (2006-2012) GUMISZŐNYEG (Guzu)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.02   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
Az autók belső tisztasága és védelme kulcsfontosságú szerepet játszik az utazások során. A KIA CARENS (UN) gumiszőnyeg tökéletes választás azok számára, akik szeretnék megóvni autójuk padlóját a kosztól, nedvességtől és egyéb szennyeződésektől.

A gumiszőnyeg speciálisan az 2006-2012 közötti KIA CARENS (UN) modellhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik az autó padlójához anélkül, hogy kézi vágásra vagy alakításra lenne szükség. A cikkszámának köszönhetően könnyen azonosítható és megtalálható a kereskedésekben vagy online boltokban.

A gumiszőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú élettartamot biztosít az autóban. A tapadó felülete és a pontos illeszkedés révén nem csúszkál a padlón, így biztonságosan használható bármilyen körülmények között. A magas pereme megakadályozza a folyadékok és szennyeződések szétterjedését az autó padlóján, így könnyen és gyorsan tisztán tartható.

A gumiszőnyeg könnyen felhelyezhető és eltávolítható, így akár naponta is tisztítható anélkül, hogy sérülne. Az anyaga UV-álló, így nem fakul el az idő múlásával, és megőrzi eredeti színét és minőségét.

A KIA CARENS (UN) gumiszőnyeg ideális választás azok számára, akik szeretnék megóvni autójuk belső részeit, és hosszú éveken keresztül élvezni autójuk tisztaságát és komfortját. Ne hagyja, hogy az autó padlója sérült legyen vagy koszos – válassza a KIA CARENS (UN) gumiszőnyeget, és élvezze az ápolt és védelmezett autó belső terét!
Adatok
Cikkszám:
20258
Kiegészítő termékek