Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

IVECO DAILY GUMISZŐNYEG (2000-2014)
IVECO DAILY GUMISZŐNYEG (2000-2014)
13 490 Ft
12 490 Ft

IVECO DAILY GUMISZŐNYEG (2000-2014)

IVECO DAILY GUMISZŐNYEG (2000-2014)
IVECO DAILY (2000-2014) GUMISZŐNYEG
IVECO DAILY (2000-2014) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

7
Kezdete: 2024.03.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 490 Ft
13 490 Ft
Részletek
Az IVECO Daily gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró autókiegészítő, mely tökéletesen illeszkedik az 2000 és 2014 közötti gyártási években előállított IVECO Daily modellek padlójára. A cikkszám alapján könnyen azonosítható és megrendelhető termék, mely garantáltan megfelel az adott típushoz.

A gumiszőnyeg fontos kiegészítője autónak, hiszen védi a jármű belső terét a szennyeződésektől, kopástól és egyéb károsodásoktól. Egy jó minőségű gumiszőnyeg hosszú élettartamot biztosít, és könnyen tisztítható, így mindig tiszta és rendezett marad az autó beltere.

Az IVECO Daily gumiszőnyeg speciálisan tervezett az adott típushoz, így tökéletesen illeszkedik az autó padlójához. A kiváló minőségű anyagból készült szőnyeg nemcsak esztétikusan mutat az autó belső terében, hanem biztonságot is nyújt a vezető és utasok számára. A szőnyeg alatti csúszásgátló felület biztosítja, hogy a szőnyeg stabilan maradjon a helyén, minimálisra csökkentve ezzel a balesetveszélyt.

A termék könnyen telepíthető, egyszerűen felhelyezhető az autó padlójára anélkül, hogy bármilyen módosítást kellene végezni az autóban. A rugalmas anyagból készült szőnyeg könnyen formázható, így bármelyik méretű vagy alakú autó padlójához könnyen igazítható.

Az IVECO Daily gumiszőnyeg hosszú távú befektetés az autó védelmében, hiszen nemcsak kényelmet és esztétikát biztosít, hanem meg is őrzi az autó belső terét az időjárás és külső szennyeződések által jelentett káros hatásoktól. Ha gondoskodni szeretnél járműved hosszú élettartamáról és megjelenéséről, válaszd az IVECO Daily gumiszőnyeget, és élvezd az extra védelmet és komfortot az autódban.
Adatok
Cikkszám:
20257
Kiegészítő termékek