Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA ACCORD GUMISZŐNYEG (2003-2008)
HONDA ACCORD GUMISZŐNYEG (2003-2008)
12 190 Ft
11 190 Ft

HONDA ACCORD GUMISZŐNYEG (2003-2008)

HONDA ACCORD GUMISZŐNYEG (2003-2008)
HONDA ACCORD (2003-2008) GUMISZŐNYEG (Frogum)
HONDA ACCORD (2003-2008) GUMISZŐNYEG (Frogum)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 190 Ft
12 190 Ft
Részletek
A Honda Accord gumiszőnyeg egy prémium minőségű autó kiegészítő, amely kifejezetten az 2003-2008 közötti években gyártott Honda Accord modellekhez lett tervezve. A cikkszám alapján könnyen azonosítható és biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedni fog az autója padlójához.

Ez a gumiszőnyeg tökéletes védelmet nyújt az autó padlójának a kopástól, kosztól és folyadékoktól. A strapabíró anyagból készült szőnyeg könnyen tisztítható, egyszerűen lemosható, így könnyen tarthatja autója belső tisztaságát és esztétikáját.

A pontos illeszkedés és a megfelelő méret garantálja, hogy a szőnyeg nem csúszik el a padlón és biztonságosan helyezkedik el. Így nem kell aggódnia a vezetés közbeni zavarok miatt, és tudja, hogy az autója belső tere mindig rendben és tiszta marad.

A Honda Accord gumiszőnyeg nagyszerű választás azoknak, akik szeretik védeni autójuk belső terét, valamint azoknak, akik szeretik az elegáns és praktikus kiegészítőket. Ezzel a szőnyeggel könnyen felfrissítheti autója belső terei és egyúttal hosszú távon megóvhatja az autója eredeti padlószőnyegét.

Végezetül, a Honda Accord gumiszőnyeg az autója stílusos és praktikus kiegészítője lesz, amely hosszú éveken át szolgálja Önt. Ne habozzon, vásároljon egyet még ma, és vedd fel az autója belső terét egy új szintre!
Adatok
Cikkszám:
20246
Kiegészítő termékek