Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA ACCORD GUMISZŐNYEG (2008-2016)
HONDA ACCORD GUMISZŐNYEG (2008-2016)
11 990 Ft
10 990 Ft

HONDA ACCORD GUMISZŐNYEG (2008-2016)

HONDA ACCORD GUMISZŐNYEG (2008-2016)
HONDA ACCORD (2008-2016) GUMISZŐNYEG
HONDA ACCORD (2008-2016) GUMISZŐNYEG
HONDA ACCORD (2008-2016) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
HONDA ACCORD (2008-2016) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
HONDA ACCORD (2008-2016) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
HONDA ACCORD (2008-2016) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
A Honda Accord gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik az 2008-2016 között gyártott Honda Accord modellek padlójához. A gumiszőnyegek nagyszerű védelmet nyújtanak az autó belső területeinek a kosztól, nedvességtől és egyéb szennyeződésektől.

A termék cikkszáma 20245, ami nemcsak azonosítja, hanem könnyen beazonosíthatóvá teszi a szükséges gumiszőnyeget a Honda Accord tulajdonosok számára. A gumiszőnyegek könnyen telepíthetők és szintén egyszerűen tisztíthatók, így könnyen és gyorsan karbantartható az autó belseje.

Az ilyen típusú gumiszőnyegek kiváló védelmet nyújtanak az autó valódi szőnyegének, így hosszabb élettartamra számíthatunk az autó belső burkolatával kapcsolatban. Ezen kívül a gumiszőnyegek csúszásgátló felületüknek köszönhetően biztonságosabbá teszik a vezetést, mivel nem csúszkálnak a jármű padlóján.

A Honda Accord gumiszőnyegek könnyen tisztán tarthatóak, így könnyedén eltávolíthatóak a szennyeződések és rendszeresen tisztán tarthatóak, hogy az autóbelső mindig tiszta és rendezett maradjon.

Ezek az eredeti gyári kiegészítők kifejezetten a Honda Accord modellekhez lettek tervezve, így tökéletes illeszkedést és optimális védelmet biztosítanak az autó padlójának. A gumiszőnyegek anyaga strapabíró és tartós, így hosszú távon is megőrzik az eredeti állapotukat.

Ha szeretnék megvédeni autójuk belső burkolatát, és egyúttal könnyen karbantartható, biztonságos környezetet biztosítani a vezetéshez, akkor a Honda Accord gumiszőnyeg tökéletes választás lehet az Ön számára. Az autó kényelmes és stílusos kiegészítője, amely hozzájárul az autó megjelenésének és értékének megőrzéséhez. Az ilyen típusú gumiszőnyegek egy kis beruházással hosszú távon megóvják autóját és növelik annak funkcionalitását.
Adatok
Cikkszám:
20245
Kiegészítő termékek