Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA CITY GUMISZŐNYEG (2002-2008)
HONDA CITY GUMISZŐNYEG (2002-2008)
12 090 Ft
11 090 Ft

HONDA CITY GUMISZŐNYEG (2002-2008)

HONDA CITY GUMISZŐNYEG (2002-2008)
HONDA CITY (2002-2008) GUMISZŐNYEG
HONDA CITY (2002-2008) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A HONDA CITY GUMISZŐNYEG (2002-2008) egy kiváló minőségű autótartozék, amelyet speciálisan terveztek és gyártottak a Honda City modellhez az 2002 és 2008 közötti években gyártott autókhoz. Széles körű védelmet biztosít a jármű padlójának, és segít megőrizni az autó belsejének esztétikus megjelenését.

A gumiszőnyeg cikkszáma 20244, és kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll az elhasználódásnak, a foltoknak és a kopásnak. A tartós gumiszőnyeg könnyen tisztítható, egyszerűen lemosható és száradás után újra felhasználható anélkül, hogy elveszítené ragyogását.

A termék pontos méretei és formája tökéletesen illeszkednek a Honda City autó aljához, biztosítva, hogy a gumiszőnyeg helyesen és stabilan maradjon a helyén. A mélyített mintázat és a szélén elhelyezkedő peremek megakadályozzák a folyadékok szivárgását és a szennyeződések bejutását az autó padlójára.

A gumiszőnyeg könnyen telepíthető, egyszerűen beilleszthető az autó padlójára anélkül, hogy szükség lenne bonyolult szerelési vagy rögzítési eljárásokra. A rugalmas anyag lehetővé teszi a szőnyeg könnyű hajtogatását és tárolását, amikor nem használja az autóban.

A HONDA CITY GUMISZŐNYEG (2002-2008) nemcsak praktikus és funkcionális kiegészítő a Honda City tulajdonosok számára, hanem esztétikailag is vonzó megjelenést kölcsönöz az autó belső tereinek. Válassza ezt a megbízható és tartós gumiszőnyeget, hogy megvédje autója padlóját és hosszú távon élvezhesse az autóvezetés kényelmét és stílusát!
Adatok
Cikkszám:
20244
Kiegészítő termékek