Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA CIVIC (EP/EU) GUMISZŐNYEG (2001-2006)
HONDA CIVIC (EP/EU) GUMISZŐNYEG (2001-2006)
12 490 Ft
11 490 Ft

HONDA CIVIC (EP/EU) GUMISZŐNYEG (2001-2006)

HONDA CIVIC (EP/EU) GUMISZŐNYEG (2001-2006)
HONDA CIVIC (EP/EU) (2001-2006) GUMISZŐNYEG
HONDA CIVIC (EP/EU) (2001-2006) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
Az autó kényelmes és tiszta tartása kulcsfontosságú minden autótulajdonosnak, és ehhez hozzájárulhat a Honda Civic (EP/EU) gumiszőnyeg. Ez a speciálisan az 2001 és 2006 között gyártott Honda Civichez tervezett kiegészítő nem csupán megvédi az autó padlóját a szennyeződésektől, hanem esztétikailag is feldobja az autó belső terét.

A gumiszőnyeg anyaga kiváló minőségű, tartós anyagból készült, így hosszú éveken át megtartja eredeti formáját és színét. A vastagsága és a szélei precízen megvannak tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjenek az autó padlójához anélkül, hogy elmozdulnának vagy beakadnának a pedálokba. Ezáltal garantált az optimális biztonság és a vezetési komfort is.

A speciális textúrájának köszönhetően a Honda Civic gumiszőnyeg kitűnően szívja fel a vizet, a port és egyéb szennyeződéseket, így könnyedén tisztán tartható és hosszú távon megőrzi az autó belső tisztaságát. Ráadásul könnyen lepucolható, akár nedves ronggyal vagy speciális autóápolószerekkel.

Az ilyen típusú gumiszőnyegek cikkszáma is egyértelműen azonosítja a terméket, így könnyedén megtalálható az autóalkatrész üzletekben vagy online webáruházakban. A Honda Civic gumiszőnyeg tökéletes választás azoknak, akik szeretik az autójuk belső terét tisztán tartani és egyben stílusosan is berendezni.

Összességében a Honda Civic (EP/EU) gumiszőnyeg egy kiváló minőségű és praktikus kiegészítő, amely nem csupán megvédi az autó padlóját, hanem hozzájárul az autó belső terének esztétikus megjelenéséhez is. Válassza ezt a terméket, ha Ön is szeretné megtartani autója tisztaságát és stílusos megjelenését!
Adatok
Cikkszám:
20242
Kiegészítő termékek