Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA CIVIC (FK/FN) GUMISZŐNYEG (2006-2012)
HONDA CIVIC (FK/FN) GUMISZŐNYEG (2006-2012)
12 490 Ft
11 490 Ft

HONDA CIVIC (FK/FN) GUMISZŐNYEG (2006-2012)

HONDA CIVIC (FK/FN) GUMISZŐNYEG (2006-2012)
HONDA CIVIC (FK/FN) (2006-2012) GUMISZŐNYEG (Rigum)
HONDA CIVIC (FK/FN) (2006-2012) GUMISZŐNYEG (Rigum)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Honda Civic gumiszőnyeg ideális kiegészítője lehet autód belső terének. Ez a szőnyeg speciálisan tervezett a Honda Civic FK/FN modellekhez a 2006-2012 közötti gyártási évekhez.

A szőnyeg anyaga magas minőségű, ellenálló gumiból készült, így hosszú élettartamot biztosít. A szőnyeg pont passzol autód padlójához, és megvédi azt a szennyeződésektől, víztől, sártól és kopástól. A szőnyeg rugalmas anyagból készült, ennek köszönhetően könnyedén tisztítható és karbantartható.

Az ilyen típusú gumiszőnyegek számos előnnyel járnak. A legfőbb előnye az, hogy megvédik autód padlóját a kopástól és foltoktól, mely hosszú távon megőrzi az autó belső terének esztétikai megjelenését. Emellett könnyen tisztíthatók és tarthatók, egyszerűen lemoshatók vízzel vagy akár tisztítószerekkel.

A Honda Civic gumiszőnyeg továbbá megakadályozza, hogy a kosz és nedvesség bekerüljön az autó belső terébe, így hozzájárul a vezetés kényelméhez és biztonságához is. A kiképzett mintázata megakadályozza a csúszást, így tovább fokozva a biztonságot az autóban.

A gumiszőnyeget könnyedén felhelyezheted és leveheted az autód padlójáról, így könnyen tisztíthatod is őket. Ráadásul a gumiszőnyeg könnyű és kompakt, így könnyedén tárolható, ha épp nincs szükséged rá.

Ha szeretnéd megvédeni és felfrissíteni autód belső terét, akkor a Honda Civic gumiszőnyeg tökéletes választás lehet számodra. Praktikus, strapabíró és esztétikus, és hozzájárul ahhoz, hogy autód mindig tiszta és rendezett legyen. Ne hagyd, hogy az autó padlószőnyegei károsodjanak, válassz minőségi gumiszőnyeget, és élvezd az autózás kényelmét és biztonságát!
Adatok
Cikkszám:
20241
Kiegészítő termékek