Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA CRV (RE) GUMISZŐNYEG (2007-2012)
HONDA CRV (RE) GUMISZŐNYEG (2007-2012)
12 990 Ft
11 990 Ft

HONDA CRV (RE) GUMISZŐNYEG (2007-2012)

HONDA CRV (RE) GUMISZŐNYEG (2007-2012)
HONDA CRV (RE) (2007-2012) GUMISZŐNYEG (Rigum)
HONDA CRV (RE) (2007-2012) GUMISZŐNYEG (Rigum)
HONDA CRV (RE) (2007-2012) GUMISZŐNYEG (3D STINGRAY)
HONDA CRV (RE) (2007-2012) GUMISZŐNYEG (3D STINGRAY)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 990 Ft
12 990 Ft
Részletek
A Honda CRV (RE) gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, tartós és praktikus tartozék, amely ideális választás a jármű belső tisztaságának és védelmének fenntartására. Ez a speciális gumiszőnyeg pontosan illeszkedik a Honda CRV autók 2007 és 2012 között gyártott modelljeihez, így tökéletes védelmet nyújt az autó padlójának minden részére.

A cikk száma 20240-ben található gumiszőnyeg speciálisan az autó belső terének méreteihez lett tervezve, így tökéletes illeszkedést biztosít a padlóra. A szőnyeg kiváló minőségű gumi anyagból készült, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak, a kopásnak és a szennyeződéseknek is. Ezáltal hosszú élettartamú és könnyen tisztítható, ami ideális a mindennapi használat során felgyülemlett kosz és foltok eltávolítására.

A Honda CRV gumiszőnyeg nemcsak védelmet nyújt az autó belső tere számára, hanem stílusos megjelenést is biztosít. Az elegáns fekete szín és a letisztult design tökéletesen illeszkedik az autó belső kialakításához, így emeli az autó belső dizájnjának színvonalát. A szőnyeg kialakítása lehetővé teszi a könnyű és gyors telepítést, valamint a stabil rögzítést a padlón, így biztosítva a biztonságos használatot.

A Honda CRV (RE) gumiszőnyeg a mindennapi használat során kiválóan teljesít, védelmet és kényelmet nyújtva az autó belső tere számára. Praktikus és esztétikus kiegészítője lehet az autódnak, amely hosszú távon fenntartja az autó belső tisztaságát és értékét. Válassz minőségi gumiszőnyeget a Honda CRV autódhoz, és élvezd az extra védelmet és stílust az autódban!
Adatok
Cikkszám:
20240
Kiegészítő termékek