Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA JAZZ (GD) GUMISZŐNYEG (2001-2008)
HONDA JAZZ (GD) GUMISZŐNYEG (2001-2008)
12 090 Ft
11 090 Ft

HONDA JAZZ (GD) GUMISZŐNYEG (2001-2008)

HONDA JAZZ (GD) GUMISZŐNYEG (2001-2008)
HONDA JAZZ (GD) (2001-2008) GUMISZŐNYEG (Rigum)
HONDA JAZZ (GD) (2001-2008) GUMISZŐNYEG (Rigum)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Honda Jazz (GD) gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, precízen méretezett autó kiegészítő, amelyet az 2001 és 2008 között gyártott Honda Jazz modellekhez terveztek. A cikkszám 20239-en azonosítja, és a gyártás során a legjobb alapanyagokból készült, hogy hosszú távú védelmet nyújtson az autó belső terének.

Ez a gumiszőnyeg pontosan illeszkedik a Honda Jazz padlóteréhez, és ezáltal teljes védelmet nyújt a kosz, nedvesség, szennyeződések és károsodások ellen. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyen elhelyezhető és kivehető, így könnyen tisztítható és karbantartható. A rugalmas anyagoknak köszönhetően a szőnyeg sima, kényelmes felületet biztosít a lábaknak, és csökkenti a zaj- és rezgés bejutását a belső térbe.

Ez a gumiszőnyeg nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is vonzó. A fekete szín és a prémium minőségű felület elegáns megjelenést kölcsönöz autójának belső terének. Emellett a Honda logóval díszítve, ami tovább fokozza az autó stílusos megjelenését.

A Honda Jazz (GD) gumiszőnyeg nemcsak védelmet nyújt az autó belső tere számára, hanem hozzájárul az autó általános kényelméhez és megjelenéséhez is. Ha szeretné megőrizni autója értékét és hosszú távon élvezni vezetését, akkor ez a gumiszőnyeg tökéletes választás. Ne habozzon, vásárolja meg még ma, és tegye még kényelmesebbé és stílusosabbá autóját!
Adatok
Cikkszám:
20239
Kiegészítő termékek