Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA JAZZ (GE) GUMISZŐNYEG (2008-2015)
HONDA JAZZ (GE) GUMISZŐNYEG (2008-2015)
12 090 Ft
11 090 Ft

HONDA JAZZ (GE) GUMISZŐNYEG (2008-2015)

HONDA JAZZ (GE) GUMISZŐNYEG (2008-2015)
HONDA JAZZ (GE)(2008-2015) GUMISZŐNYEG (Rigum)
HONDA JAZZ (GE)(2008-2015) GUMISZŐNYEG (Rigum)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Honda Jazz (GE) gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, speciálisan az 2008-2015 között gyártott Jazz modellekhez tervezett autótartozék. A cikkszáma 20238, ezáltal könnyedén azonosítani tudod a megfelelő típust a vásárlás előtt.

Ez a gumiszőnyeg tökéletes védelmet biztosít autód padlójának a kosztól, porától, nedvességtől és egyéb szennyeződésektől. A speciális anyagból készült szőnyeg könnyen tisztán tartható, egyszerűen lemosható és gyorsan szárad. Így mindig gond nélkül tarthatod autód belterét tisztán és rendezetten.

A Honda Jazz gumiszőnyeg pontos illeszkedése miatt könnyen a helyére tehető, nem csúszik el és nem áll folyamatosan az üléseknél. Így a vezetés közben sem kell aggódnod az esetleges helyváltozások miatt, minden marad a helyén, ahogy lennie kell.

A fekete színű gumiszőnyeg egyszerre stílusos és praktikus megoldás. Passzol az autó belső kialakításához, így a külső megjelenés is harmonikus marad. Emellett a mély bordázatok a szőnyegen felfogják a nedvességet és a szennyeződéseket, így azok nem terjednek tovább autód belső részeiben.

A Honda Jazz gumiszőnyeg könnyen és gyorsan telepíthető, nincs szükség speciális eszközökre vagy szakértői tudásra. Egyszerűen csak fektesd be a helyére az autó padlójára, és máris készen vagy. Így akár otthon is könnyen megoldhatod az autó tisztán tartását és a praktikum növelését.

Röviden összefoglalva, a Honda Jazz (GE) gumiszőnyeg a tökéletes választás azoknak, akik szeretnék megóvni autójuk belső részét a szennyeződésektől és egyben egy stílusos kiegészítőt is keresnek. Praktikus, könnyen tisztán tartható és könnyen telepíthető - ezek a főbb jellemzői ennek a kiváló minőségű autótartozéknak.
Adatok
Cikkszám:
20238
Kiegészítő termékek