Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FORD FOCUS I. MK1 GUMISZŐNYEG (1998-2005)
FORD FOCUS I. MK1 GUMISZŐNYEG (1998-2005)
12 190 Ft
11 190 Ft

FORD FOCUS I. MK1 GUMISZŐNYEG (1998-2005)

FORD FOCUS I. MK1 GUMISZŐNYEG (1998-2005)
FORD FOCUS I. MK1 (1998-2005) GUMISZŐNYEG (Rigum)
FORD FOCUS I. MK1 (1998-2005) GUMISZŐNYEG (Rigum)
FORD FOCUS I. MK1 (1998-2005) GUMISZŐNYEG (Guzu)
FORD FOCUS I. MK1 (1998-2005) GUMISZŐNYEG (Guzu)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 190 Ft
12 190 Ft
Részletek
A Ford Focus I. MK1 gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, precízen illeszkedő autó kiegészítő, mely ideális választás az 1998 és 2005 között gyártott Ford Focus modellekhez. A cikkszám alapján könnyedén azonosíthatjuk és biztosak lehetünk abban, hogy a szőnyeg tökéletesen passzol majd az autó belső terébe.

Ez a gumiszőnyeg nem csupán esztétikus megjelenést kölcsönöz az autó belső részének, hanem praktikus védelmet is nyújt a jármű padlójának. A magas minőségű anyagból készült szőnyeg strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú éveken át megőrzi szépségét és funkcionalitását.

A termék rendkívül egyszerűen telepíthető, így akár otthon is könnyedén beszerelhetjük a saját autónkba. A pontos méreteknek köszönhetően szinte teljesen befedik az autó padlóját, így hatékonyan megvédenek az esetleges szennyeződésektől és sérülésektől.

A Ford Focus I. MK1 gumiszőnyeg emellett kényelmes tapintású és kellemes érzetet nyújt a lábaknak a vezetés során. Az anti-slip felületnek köszönhetően pedig biztonságosabban tudunk vezetni, hiszen a lábak stabilan maradnak a szőnyegen, csökkentve ezzel a balesetveszélyt.

Összességében a Ford Focus I. MK1 gumiszőnyeg ideális választás mindazoknak, akik szeretnék megóvni autójuk belső terét és egyben stílusos megjelenést kölcsönözni neki. A magas minőségű anyagból készült szőnyeg hosszú távon megbízható védelmet nyújt az autó padlójának, miközben kényelmes és biztonságos használatot biztosít. Ne habozzon, válassza a Ford Focus I. MK1 gumiszőnyeget, hogy autója mindig ragyogóan szép és tiszta legyen!
Adatok
Cikkszám:
20236
Kiegészítő termékek