Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FORD MONDEO MK4 GUMISZŐNYEG (2007-2015)
FORD MONDEO MK4 GUMISZŐNYEG (2007-2015)
12 090 Ft
11 090 Ft

FORD MONDEO MK4 GUMISZŐNYEG (2007-2015)

FORD MONDEO MK4 GUMISZŐNYEG (2007-2015)
FORD MONDEO MK4 (2007-2015) GUMISZŐNYEG
FORD MONDEO MK4 (2007-2015) GUMISZŐNYEG
FORD MONDEO MK4 (2007-2015) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
FORD MONDEO MK4 (2007-2015) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Ford Mondeo MK4 gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autókiegészítő, mely ideális választás azok számára, akik szeretnék megóvni autójuk belső terét a szennyeződésektől és a kopástól. Ez a speciálisan az 2007-2015 közötti években gyártott Ford Mondeo MK4 típusokhoz készült gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik az autó padlójára, és megfelelő védelmet nyújt a szennyeződések ellen.

A gumiszőnyeg anyaga magas minőségű, ellenálló és könnyen tisztítható. A nedvesség, sár, homok és egyéb szennyeződések könnyen eltávolíthatóak róla, így könnyen tartható az autó belsőtere tisztán és rendezetten. A szőnyeg speciális kialakítása megakadályozza a nedvesség bejutását az autó padlójára, így hozzájárul az autó belső tisztaságának megőrzéséhez.

A Ford Mondeo MK4 gumiszőnyeg könnyen és gyorsan telepíthető az autó belső terébe, így akár otthon is könnyedén felhelyezhető. Az pontos méretezés és az autó formájához való tökéletes illeszkedés garantálja, hogy a szőnyeg stabilan maradjon a helyén, akár hosszabb autózások során is.

A gumiszőnyeg kiváló védelmet nyújt az autó belső terében, akár csak esztétikailag, akár pedig a kopás ellen. A krómozott szegély és a logóval ellátott design elegáns megjelenést kölcsönöz az autó belső terének, így az autóban utazók is értékelni fogják a szép és ápolt megjelenést.

Ha Ön is szeretné megvédeni autója belső terét a szennyeződésektől és a kopástól, akkor a Ford Mondeo MK4 gumiszőnyeg ideális választás lehet Önnek. Ne habozzon, és szerezze be ezt a kiváló minőségű autókiegészítőt, hogy autója mindig tiszta és rendezett legyen!
Adatok
Cikkszám:
20231
Kiegészítő termékek