Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FORD TRANSIT GUMISZŐNYEG (2000-2014)
FORD TRANSIT GUMISZŐNYEG (2000-2014)
11 490 Ft
10 490 Ft

FORD TRANSIT GUMISZŐNYEG (2000-2014)

FORD TRANSIT GUMISZŐNYEG (2000-2014)
FORD TRANSIT (2000-2014) GUMISZŐNYEG
FORD TRANSIT (2000-2014) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

9
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 490 Ft
11 490 Ft
Részletek
A Ford Transit gumiszőnyeg (2000-2014) egy kiváló minőségű, precízen illeszkedő autószőnyeg, mely ideális választás lehet az autód belső tisztaságának megőrzéséhez. A cikkszám alapján könnyen azonosítható a termék, ami segít a pontos megfelelőség meghatározásában.

Ez a gumiszőnyeg speciálisan tervezett a Ford Transit modellek számára, így tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, kiküszöbölve a csúszást és a mozgást vezetés közben. A strapabíró anyagnak köszönhetően hosszú élettartamú és könnyen tisztítható, így a mindennapi használat során is könnyen kezelhető.

A gumiszőnyeg segít megvédeni az autó belső terét a kosztól, piszoktól és nedvességtől, ezáltal hozzájárul a jármű hosszabb élettartamához, valamint megőrzi az eredeti állapotát. Az anyag kiváló minőségű és ellenálló, így akár sűrű használat mellett is megőrzi színét és formáját.

A Ford Transit gumiszőnyeg könnyen telepíthető és eltávolítható, így könnyedén tisztán tartható és karbantartható az autó belső tere. A precíz méreteknek köszönhetően nemcsak praktikus, de esztétikus is, így az autó belső tere rendezett és átlátható marad.

Összességében a Ford Transit gumiszőnyeg (2000-2014) egy kiváló minőségű és praktikus kiegészítő az autó számára, mely hozzájárul a jármű tisztaságának és esztétikájának megőrzéséhez. Bízzon a Ford eredeti kiegészítőiben, és válassza ezt a gumiszőnyeget az optimális védelem és kényelem érdekében!
Adatok
Cikkszám:
20229
Kiegészítő termékek