Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT DUCATO GUMISZŐNYEG (1994-2006)
FIAT DUCATO GUMISZŐNYEG (1994-2006)
11 490 Ft
10 990 Ft

FIAT DUCATO GUMISZŐNYEG (1994-2006)

FIAT DUCATO GUMISZŐNYEG (1994-2006)
FIAT DUCATO (1994-2006) GUMISZŐNYEG (3 RÉSZES)
FIAT DUCATO (1994-2006) GUMISZŐNYEG (3 RÉSZES)
FIAT DUCATO (1994-2006) GUMISZŐNYEG (1 RÉSZES)
FIAT DUCATO (1994-2006) GUMISZŐNYEG (1 RÉSZES)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

4
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 500 Ft
10 990 Ft
11 490 Ft
Részletek
A Fiat Ducato gumiszőnyeg egy prémium minőségű, speciálisan az 1994 és 2006 közötti évjáratú Fiat Ducato modellekhez tervezett autószőnyeg, melynek cikkszáma 20228. A gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, védelmet nyújtva a kosztól, poroktól és nedvességtől.

Az autó szőnyegek kiváló minőségű anyagból készülnek, melyekkel hosszú élettartam és tartósság biztosított. A Fiat Ducato gumiszőnyeg könnyen tisztítható, egyszerűen lemosható, és szárazon tartható. Az anyag ellenáll a foltoknak és kopásnak, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését.

A gumiszőnyeg textil felülete kényelmes tapintású, lágy és kellemes érzetet nyújt a lábnak vezetés közben. Az autós szőnyegeknek fontos szerep jut az autó belső kialakításának és kényelmet nyújtó jellemzőinek megtartásában. A Fiat Ducato gumiszőnyeg szép megjelenésével és praktikus használatával hozzájárul autója belső térének stílusos és tiszta kialakításához.

Az autószőnyeg véd a kopásnak és sérüléseknek, megóvja az autó belső tapasztalatét. A Fiat Ducato gumiszőnyeg könnyen illeszthető, nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre a beszereléshez. Egyszerűen csak el kell helyezni az autó padlóján, és az illeszkedő mellyel és rögzítőrendszerekkel biztosítani a helyén maradását.

A Fiat Ducato gumiszőnyeg egy praktikus és esztétikus kiegészítő az autó belső teréhez, mely megkönnyíti az autó tisztán tartását, védi az autó belső burkolatát, és hozzájárul az autó utasterét kényelmesebb és stílusosabb kialakításához. Válassza a Fiat Ducato gumiszőnyeget, hogy autója mindig tiszta és esztétikus legyen, és élvezze az autózás kényelmét és stílusát!
Adatok
Cikkszám:
20228
Kiegészítő termékek