Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CHEVROLET LACETTI GUMISZŐNYEG (2002-2010)
CHEVROLET LACETTI GUMISZŐNYEG (2002-2010)
12 090 Ft
11 090 Ft

CHEVROLET LACETTI GUMISZŐNYEG (2002-2010)

CHEVROLET LACETTI GUMISZŐNYEG (2002-2010)
CHEVROLET LACETTI (2002-2010) GUMISZŐNYEG (Rigum)
CHEVROLET LACETTI (2002-2010) GUMISZŐNYEG (Rigum)
CHEVROLET LACETTI (2002-2010) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
CHEVROLET LACETTI (2002-2010) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Chevrolet Lacetti gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, speciálisan az adott autótípushoz tervezett kiegészítő. A cikkszáma 20203, és a gumiszőnyeg megfelel az 2002-2010 között gyártott Lacetti modellekhez. A gyártás során odafigyelnek a pontos méretekre és a formára, így tökéletes illeszkedést biztosítanak az autó padlóján.

A Chevrolet Lacetti gumiszőnyeg kiváló védelmet nyújt az autó padlójának a kosztól, szennyeződésektől és nedvességtől, így megőrzi az autó belső tisztaságát és esztétikai állapotát hosszú távon. Az anyaga ellenálló és könnyen tisztítható, így könnyen eltávolíthatók róla a szennyeződések, így mindig tiszta és ápolt lesz az autó beltere.

A Chevrolet Lacetti gumiszőnyeg kiváló minőségű anyagból készül, ami tartósságot és hosszú élettartamot garantál. A szőnyeg alsó részén található csúszásgátló mintázat biztosítja, hogy stabilan és biztonságosan a helyén maradjon vezetés közben, így nem kell aggódnod a szőnyeg elcsúszásáért.

A gumiszőnyeg könnyen és gyorsan felhelyezhető az autó belső terébe anélkül, hogy bármilyen eszközt vagy segédletet használnál hozzá. Egyszerűen csak illeszd be a gyári helyére, és máris használatba veheted annak minden előnyét.

Ha szeretnéd megvédeni az autó padlóját a különböző szennyeződésektől és nedvességtől, valamint az autód belső tisztaságát és esztétikai állapotát megőrizni, akkor a Chevrolet Lacetti gumiszőnyeg ideális választás számodra. Ne hagyd, hogy az autó beltere tönkremenjen, válassz megbízható védelmet és kényelmet együttesen ezekkel a minőségi gumiszőnyegekkel!
Adatok
Cikkszám:
20203
Kiegészítő termékek