Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CHEVROLET CAPTIVA GUMISZŐNYEG (2006-2017)
CHEVROLET CAPTIVA GUMISZŐNYEG (2006-2017)
12 490 Ft
11 490 Ft

CHEVROLET CAPTIVA GUMISZŐNYEG (2006-2017)

CHEVROLET CAPTIVA GUMISZŐNYEG (2006-2017)
CHEVROLET CAPTIVA (2006-2017) GUMISZŐNYEG (Rigum)
CHEVROLET CAPTIVA (2006-2017) GUMISZŐNYEG (Rigum)
CHEVROLET CAPTIVA (2006-2017) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
CHEVROLET CAPTIVA (2006-2017) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Chevrolet Captiva gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autótartozék, melyet a 2006 és 2017 között gyártott modellekhez terveztek. Az autó belső tisztaságának és esztétikai szépségének megőrzésére szolgál, valamint segít megvédeni az autó padlóját a kosztól, folyadékoktól és egyéb szennyeződésektől.

A gumiszőnyeg cikkszáma 20200, és pontosan illeszkedik a Chevrolet Captiva belső teréhez. A szőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú éveken át megőrizheti eredeti állapotát. A precíz kidolgozásnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, így nem csúszkál és nem mozdul el használat közben sem.

A Chevrolet Captiva gumiszőnyeg praktikus és kényelmes választás az autó belsőjének védelmére. Nem csak esztétikus megjelenést biztosít, de a télen behordott hó és sár, valamint a nyári szennyeződések sem jutnak át rajta az autó padlójára. A szőnyeg könnyedén eltávolítható és tisztítható, így akár hetente is frissen tartható az autó belső tere.

A Chevrolet Captiva gumiszőnyeg az autó gyári padlószőnyegére is ráhelyezhető, így nem kell az eredetit állandóan cserélgetni vagy tisztítani. A szőnyeg vastag anyagból készült, így kényelmesen taposható és jól bírja a mindennapos kopást. A fekete színű szőnyeg jól passzol az autó belső terének stílusához, és bármilyen színű belsővel tökéletes harmóniát alkot.

Az autó gumiszőnyeg cikkszáma 20200, és garantáltan megfelel a Chevrolet Captiva modellhez. Ha szeretné megőrizni autója belső terét hosszú ideig jó állapotban, és könnyedén tisztán tartani, akkor ez a gumiszőnyeg tökéletes választás Önnek. Ne habozzon, rendeljen még ma, és élvezze az autója tiszta és esztétikus belső terét!
Adatok
Cikkszám:
20200
Kiegészítő termékek