Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CHEVROLET AVEO (T200) GUMISZŐNYEG (2002-2011)
CHEVROLET AVEO (T200) GUMISZŐNYEG (2002-2011)
12 090 Ft
11 090 Ft

CHEVROLET AVEO (T200) GUMISZŐNYEG (2002-2011)

CHEVROLET AVEO (T200) GUMISZŐNYEG (2002-2011)
CHEVROLET AVEO (T200) (2002-2011) GUMISZŐNYEG (Rigum)
CHEVROLET AVEO (T200) (2002-2011) GUMISZŐNYEG (Rigum)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.23   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Chevrolet Aveo (T200) gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, speciálisan az adott autótípushoz tervezett kiegészítő, amely ideális védelmet nyújt az autó padlójának. Az Aveo gumiszőnyegek egyedülállóan könnyen alkalmazhatóak, és számos előnnyel járnak az autótulajdonosok számára.

Ez a gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik a Chevrolet Aveo (T200) padlójára, nikotinmentes anyagból készül, így biztosítva a kellemes és egészséges légtér az autóban. A szennyeződések könnyedén eltávolíthatóak róla, és könnyen tisztíthatóak. A szőnyeg anyaga ellenálló és tartós, így hosszú élettartammal rendelkezik.

Az Aveo gumiszőnyeg segít megőrizni az autó belső részét, és megakadályozza a padló koszolódását és károsodását. Emellett hozzájárul az autó esztétikai megjelenéséhez is, hiszen a szőnyeg szép és elegáns megjelenést kölcsönöz az autó belső terének.

A Chevrolet Aveo gumiszőnyeg könnyen felhelyezhető, és biztonságosan rögzíthető az autó padlójához. A pontos illeszkedésnek köszönhetően nincs mozgás vagy csúszkálás, így nem zavarja az autó vezetőjét a vezetés közben.

Összességében a Chevrolet Aveo (T200) gumiszőnyeg egy praktikus és funkcionális kiegészítő az autó belső teréhez, amely védelmet és stílust biztosít egyszerre. Ha szeretné megóvni autója padlóját, és egyben esztétikus megjelenést is szeretne, akkor ez a gumiszőnyeg ideális választás lehet az Ön számára. A 20199 cikkszámmal ellátott Chevrolet Aveo gumiszőnyeg biztosítja Önnek a minőséget és a megbízhatóságot, amire szüksége lehet az autójában.
Adatok
Cikkszám:
20199
Kiegészítő termékek