Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CHEVROLET SPARK III. GUMISZŐNYEG (2010-2017)
CHEVROLET SPARK III. GUMISZŐNYEG (2010-2017)
12 090 Ft
11 090 Ft

CHEVROLET SPARK III. GUMISZŐNYEG (2010-2017)

CHEVROLET SPARK III. GUMISZŐNYEG (2010-2017)
CHEVROLET SPARK III. (2010-2017) GUMISZŐNYEG
CHEVROLET SPARK III. (2010-2017) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Chevrolet Spark III. gumiszőnyeg egy kiváló minőségű és tartós autókiegészítő, mely ideális választás a Chevrolet Spark autótulajdonosoknak. A gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik a Chevrolet Spark III. modellekhez, melyek gyártása 2010 és 2017 között történt. A cikkszámát 20198-nak hívják, így könnyen azonosítható és megrendelhető a szervizben vagy autóalkatrész-kereskedésben.

Ez a gumiszőnyeg nagyszerű védelemet nyújt az autó padlójának a szennyeződések, sár, nedvesség és egyéb káros anyagok ellen. A Chevrolet Spark III. gumiszőnyeg kiváló minőségű, ellenálló anyagból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot és az könnyű tisztíthatóságot. A gumiszőnyeg könnyen felszerelhető és eltávolítható, így könnyen tisztán tartható és karbantartható az autó padlótere.

A Chevrolet Spark III. gumiszőnyeg pontosan illeszkedik az autó belső teréhez, így tökéletes védelmet és megjelenést biztosít az autó számára. A szőnyeg anyaga kialakítása miatt nem csúszik el a padlón, így biztonságosan használható vezetés közben is, anélkül hogy balesetveszélyt jelentene.

A Chevrolet Spark III. gumiszőnyeg könnyen tisztítható és mosható, akár kézi tisztítás, akár gépi mosással. A szőnyeg anyaga könnyen tisztítható és ellenáll a különböző szennyeződéseknek, így hosszú távon is megőrzi eredeti állapotát és szépségét.

Összességében a Chevrolet Spark III. gumiszőnyeg egy remek választás az autótulajdonosoknak, akik szeretnének extra védelmet és stílust adni autójuk belső tereinek. A tartós anyag, a könnyű karbantarthatóság és a pontos illeszkedés révén ez a gumiszőnyeg hosszú távon kiváló védelmet nyújt és tartósan szép megjelenést biztosít az autó belső részeinek.
Adatok
Cikkszám:
20198
Kiegészítő termékek