Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA HRV III CSOMAGTÉRTÁLCA (2021-)
HONDA HRV III CSOMAGTÉRTÁLCA (2021-)
12 490 Ft
11 490 Ft

HONDA HRV III CSOMAGTÉRTÁLCA (2021-)

HONDA HRV III CSOMAGTÉRTÁLCA (2021-)
HONDA HRV III (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
HONDA HRV III (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
HONDA HRV III (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
HONDA HRV III (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
HONDA HRV III (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
HONDA HRV III (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
8
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A HONDA HRV III CSOMAGTÉRTÁLCA egy kiváló minőségű autókiegészítő termék, mely tökéletesen illeszkedik a 2021-es vagy annál újabb Honda HRV III típusú autók csomagtartójába. A cikkszáma 1857, így könnyen azonosítható és megtalálható a kereskedésekben vagy online boltokban.

Ez a csomagtértálca kiváló védelmet biztosít az autó csomagtartójának, segít megőrizni annak állapotát és tisztaságát. A magas minőségű anyagból készült tálcának köszönhetően könnyedén takarítható és tisztán tartható, így mindig tiszta és rendezett marad az autó csomagtartója.

A HONDA HRV III CSOMAGTÉRTÁLCA praktikus kialakításának köszönhetően könnyen illeszkedik az autó csomagtartójába, és biztosítja, hogy a szállított tárgyak ne mozogjanak és ne sérüljenek utazás közben. Különösen hasznos lehet nagyobb tárgyak, vagy folyadék szállításakor, mivel a tálcának köszönhetően a csomagtér tisztán és rendezetten marad.

Ez a termék kiváló választás minden olyan autótulajdonos számára, aki szereti rendben és tisztán tartani autóját, és fontosnak tartja az autó védelmét és állapotának megőrzését. A HONDA HRV III CSOMAGTÉRTÁLCA nemcsak praktikus és hasznos kiegészítő, hanem esztétikailag is jól mutat az autó csomagtartójában.

Végezetül, hozzá kell tenni, hogy a HONDA HRV III CSOMAGTÉRTÁLCA kiváló minőségű, strapabíró és tartós anyagokból készült, így hosszú éveken át szolgálja majd tulajdonosát anélkül, hogy elveszítené funkcióját vagy esztétikai értékét. Ezzel a termékkel biztos lehet benne, hogy autója csomagtartója mindig tiszta és rendezett marad, és a szállított tárgyak biztonságban lesznek az utazás során.
Adatok
Cikkszám:
1857
Kiegészítő termékek