Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

BMW IX (I20) CSOMAGTÉRTÁLCA (2021-)
BMW IX (I20) CSOMAGTÉRTÁLCA (2021-)
15 990 Ft
14 990 Ft

BMW IX (I20) CSOMAGTÉRTÁLCA (2021-)

BMW IX (I20) CSOMAGTÉRTÁLCA (2021-)
BMW IX (I20) (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
BMW IX (I20) (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
BMW IX (I20) (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
BMW IX (I20) (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.05.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 990 Ft
15 990 Ft
Részletek
A BMW iX (I20) csomagtértálca tökéletes kiegészítő a 2021-es modellévű BMW iX típusú autók számára. Ez a praktikus és stílusos kiegészítő segít megvédeni autója csomagtartóját a kisebb sérülésektől és koszosodástól, miközben maximalizálja a tárolási kapacitást és könnyen tisztítható.

A csomagtértálca pontosan illeszkedik az iX csomagtartójához, így nemcsak védelmet nyújt az aljának, de segít megőrizni a csomagok helyét és megakadályozza azok csúszkálását az utazás során. Ez különösen fontos, ha szállítani kíván értékes vagy törékeny tárgyakat, hiszen a csomagtértálca megakadályozza azok sérülését vagy mozdulását.

A csomagtértálca anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így könnyedén eltávolíthatja és lemoshatja az esetleges foltokat. Ráadásul vízálló, így nem kell aggódnia az esetleges folyadékfoltok miatt sem.

Emellett a csomagtértálca használata segít megőrizni autója csomagtartójának értékét és esztétikus megjelenését hosszú távon is. Ezáltal nemcsak a kényelme növekszik, de az autója értéke is megmarad.

A BMW iX (I20) csomagtértálca a 2021-es modellévű BMW iX típusú autókhoz tervezett, így teljes mértékben kompatibilis és illeszkedik az autó csomagtartójához. Kiemelkedő minőségének és funkcionalitásának köszönhetően tökéletes választás azoknak, akik szeretnék megvédeni autójuk csomagtartóját és növelni a tárolási lehetőségeiket.

Összességében a BMW iX (I20) csomagtértálca ideális választás azoknak, akik praktikus és stílusos megoldást keresnek az autójuk csomagtartójának védelmére és növelésére. Bízhat benne, hogy ez a kiegészítő hosszú távon is kiváló védelmet és kényelmet nyújt autója számára.
Adatok
Cikkszám:
102164
Kiegészítő termékek