Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

NISSAN NV200 CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-)
NISSAN NV200 CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-)
21 490 Ft
20 490 Ft

NISSAN NV200 CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-)

NISSAN NV200 CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-)
NISSAN NV200 (2009-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
NISSAN NV200 (2009-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
NISSAN NV200 (2009-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
NISSAN NV200 (2009-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
5
Kezdete: 2024.05.04   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
20 490 Ft
21 490 Ft
Részletek
Az Nissan NV200 csomagtértálca a kényelmes és praktikus autózáshoz elengedhetetlen tartozék, mely kifejezetten az NV200 2009-es modelljeihez lett tervezve. A cikkszám alapján könnyen azonosítható és beszerelhető a járműbe, így biztos lehet benne, hogy tökéletes illeszkedést fog tapasztalni.

A csomagtértálca fő feladata, hogy megóvja az autó csomagtartóját a kisebb mechanikai sérülésektől, foltoktól és egyéb károktól. Ennek köszönhetően hosszabb ideig megőrizheti autója csomagtartójának megjelenését és értékét. A speciális anyagból készült csomagtértálca könnyen tisztítható, így könnyedén eltávolíthatja a koszt és szennyeződéseket.

Az Nissan NV200 csomagtértálca nemcsak védelmet nyújt az autó csomagtartójának, hanem segíti a tárgyak biztonságos és rendezett szállítását is. A csúszásmentes felületnek köszönhetően a szállítmányok stabilan maradnak a helyükön, így elkerülhető a mozgásukból adódó károk és balesetek.

A csomagtértálca könnyű és strapabíró anyagból készült, így könnyen mozgatható és hordozható. Az ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen beilleszthető és eltávolítható az autó csomagtartójából, így rugalmasan alkalmazkodhat az Ön szállítási igényeihez.

Az Nissan NV200 csomagtértálca nem csupán egy praktikus tartozék, hanem esztétikailag is javítja az autó csomagtartójának megjelenését. Az átgondolt design és a precíz kivitelezés garantálja, hogy az autója stílusos és profi benyomást kelt majd minden futással, csomagszállítással vagy bármilyen egyéb tevékenységgel kapcsolatban.

Ha tehát szeretné megóvni autója csomagtartóját, biztonságosan és rendezetten szállítani a tárgyait, valamint stílusos megjelenést kölcsönözni autójának, akkor az Nissan NV200 csomagtértálca a tökéletes választás az Ön számára. Ne habozzon, vásárolja meg még ma ezt a kiváló minőségű tartozékot, és élvezze az autózás új szintjét!
Adatok
Cikkszám:
1008922