Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT PANDA CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2022)
FIAT PANDA CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2022)
10 990 Ft
9 990 Ft

FIAT PANDA CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2022)

FIAT PANDA CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2022)
FIAT PANDA (2012-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
FIAT PANDA (2012-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
FIAT PANDA (2012-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
FIAT PANDA (2012-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
FIAT PANDA (2012-) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
FIAT PANDA (2012-) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
9
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
9 990 Ft
10 990 Ft
Részletek
A FIAT PANDA CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2022) egy kiváló minőségű, praktikus tartozék, amely segít maximalizálni az autó csomagtartójának használatát. A cikkszám: 1008719. Ez a csomagtértálca kifejezetten a 2012 és 2022 közötti Fiat Panda modellekre lett tervezve, így tökéletes illeszkedést biztosít a jármű csomagtartójába.

A csomagtértálca anyaga strapabíró műanyag, mely könnyen tisztítható és nem engedi át a folyadékot, így megvédi autód csomagtartóját a szennyeződésektől, nedvességtől és egyéb káros hatásoktól. Az illeszkedésének köszönhetően tökéletesen elfedi a csomagtartó alját, így egyenletes felületet és védelmet biztosít az ott tárolt holmiknak.

A Fiat Panda csomagtértálca könnyen telepíthető és eltávolítható, így könnyedén tisztán tartható, és ha szükséges, könnyedén kimosható. Tartós anyagának köszönhetően hosszú élettartamú, és a mindennapos használat során is megőrzi alakját és funkcionalitását.

Ez a csomagtértálca ideális választás mindazoknak, akik szeretnék rendben tartani autójuk csomagterét, és megvédeni azt a különböző külső behatásoktól. Praktikus kialakításának köszönhetően könnyen használható és a mindennapi életben is nagy segítséget nyújt az autó csomagterének rendezésében.

Végső soron a FIAT PANDA CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2022) egy megbízható és funkcionális tartozék, amely segít megvédeni és rendben tartani autója csomagterét, ezáltal hozzájárulva az autó belső tisztaságához és rendezettségéhez. Ne habozzon, rendeljen most és tegye még kényelmesebbé és praktikusabbá vezetését!
Adatok
Cikkszám:
1008719
Kiegészítő termékek