Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT PANDA HYBRID GUMISZŐNYEG (2020-)
FIAT PANDA HYBRID GUMISZŐNYEG (2020-)
11 990 Ft
10 990 Ft

FIAT PANDA HYBRID GUMISZŐNYEG (2020-)

FIAT PANDA HYBRID GUMISZŐNYEG (2020-)
FIAT PANDA HYBRID (2020-) GUMISZŐNYEG
FIAT PANDA HYBRID (2020-) GUMISZŐNYEG
FIAT PANDA HYBRID (2020-) GUMISZŐNYEG (Guzu)
FIAT PANDA HYBRID (2020-) GUMISZŐNYEG (Guzu)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.25   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
Az FIAT PANDA HYBRID GUMISZŐNYEG (2020-) egy kiváló minőségű autó kiegészítő, amely a legújabb technológiákat és anyagokat kombinálja a tökéletes védelem és stílusos megjelenés érdekében. A cikk 1008663-as azonosítószámmal rendelkezik, amely biztosítja, hogy az autójához tökéletesen illeszkedik és maximális védelmet nyújt az autó padlójának.

Ez a gumiszőnyeg kifejezetten a FIAT PANDA HYBRID modellhez lett tervezve, így minden részletében maximálisan illeszkedik az autó belső tereihez. A pontosan kialakított méreteknek köszönhetően könnyedén behelyezhető és rögzíthető az autó padlójára, így nem kell aggódnia az elcsúszás vagy az elmozdulás miatt.

A gumiszőnyeg anyaga magas minőségű, ellenálló gumiból készült, amely hosszú élettartamot biztosít. Az anyag kialakítása lehetővé teszi a könnyű tisztítást és karbantartást, így mindig ragyogóan tiszta és friss megjelenést kölcsönöz autójának belső terének.

Ez a gumiszőnyeg nem csak védelmet nyújt az autó padlójának a kosz, sár, nedvesség és egyéb szennyeződések ellen, hanem egyúttal esztétikai értéket is hordoz. Az FIAT PANDA HYBRID GUMISZŐNYEG (2020-) modern és elegáns dizájnnal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik az autó belső terének stílusához.

Ez a gumiszőnyeg hozzájárul az autó belső tereinek hosszabb élettartamához és jobb állapotához, miközben növeli az autó értékét és vonzerejét. A FIAT PANDA HYBRID GUMISZŐNYEG (2020-) a legjobb választás azoknak, akik szeretnék megóvni autójukat és egyúttal stílusos megjelenést kölcsönözni neki. Ne habozzon, vásároljon most egy ilyen kiváló minőségű gumiszőnyeget az autója számára, és élvezze az extra védelmet és stílust, amit nyújt!
Adatok
Cikkszám:
1008663
Kiegészítő termékek