Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MAZDA MX-30 CSOMAGTÉRTÁLCA (2020-)
MAZDA MX-30 CSOMAGTÉRTÁLCA (2020-)
12 490 Ft
11 490 Ft

MAZDA MX-30 CSOMAGTÉRTÁLCA (2020-)

MAZDA MX-30 CSOMAGTÉRTÁLCA (2020-)
MAZDA MX-30 (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
MAZDA MX-30 (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
MAZDA MX-30 (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
MAZDA MX-30 (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
MAZDA MX-30 (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
MAZDA MX-30 (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
8
Kezdete: 2024.05.04   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Mazda MX-30 csomagtértálca egy rendkívül praktikus és hasznos kiegészítő az autótulajdonosok számára, akik fontosnak tartják a járműjük tisztaságát és megőrzését. Ez a csomagtér védelmi elem egy kialakított formával rendelkezik, amely pontosan illeszkedik a Mazda MX-30 csomagtértér alakjához és méretéhez.

A csomagtértálca anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így ideális megoldást kínál a nedves és koszos tárgyak szállításához anélkül, hogy a jármű belső tere elkoszolódna. A tapadó felület biztosítja, hogy a tárgyak ne csússzanak el és ne mozogjanak a szállítás során, így biztonságosan szállíthatunk bármit a csomagtérben.

A csomagtértálca telepítése is rendkívül egyszerű és gyors, nincs szükség semmilyen speciális eszközre vagy kiegészítőre hozzá. Egy mozdulattal be tudjuk helyezni a csomagtér aljába, majd már használhatjuk is a kényelmes és praktikus megoldást a mindennapi szállítások során.

Az 100% illeszkedés lehetővé teszi, hogy a tálcát pontosan a csomagtér alakjához és méretéhez tudjuk igazítani, így a maximális védelmet és tisztaságot érhetjük el vele. A csomagtértálca speciális kialakításának köszönhetően könnyen tisztítható, akár csak egy egyszerű törléssel is megtisztíthatjuk a felületét.

Összességében elmondható, hogy a Mazda MX-30 csomagtértálca egy nagyszerű kiegészítő, amely segít megőrizni az autó belső tisztaságát és védelmét. Ideális választás azok számára, akik szeretnék megóvni autójukat a mindennapi használat során keletkező kosztól és szennyeződésektől.
Adatok
Cikkszám:
1008650
Kiegészítő termékek