Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HYUNDAI I10 CSOMAGTÉRTÁLCA (2020-)
HYUNDAI I10 CSOMAGTÉRTÁLCA (2020-)
11 490 Ft
10 490 Ft

HYUNDAI I10 CSOMAGTÉRTÁLCA (2020-)

HYUNDAI I10 CSOMAGTÉRTÁLCA (2020-)
HYUNDAI I10 (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
HYUNDAI I10 (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
HYUNDAI I10 (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
HYUNDAI I10 (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
HYUNDAI I10 (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
HYUNDAI I10 (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
9
Kezdete: 2024.04.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 490 Ft
11 490 Ft
Részletek
A Hyundai i10 csomagtértálca egy praktikus és stílusos kiegészítő, melyet a 2020-as évmodellű autókhoz terveztek. A cikkszáma 1008428, és kifejezetten az i10 modellhez lett megalkotva, így tökéletesen illeszkedik az autó csomagtartójába.

Ez a csomagtértálca egy speciális anyagból készült, mely nagyobb ellenállást biztosít a kopásnak és a sérüléseknek, így hosszú éveken át használható marad. A tartós és könnyen tisztítható anyagnak köszönhetően könnyen lehet eltávolítani a szennyeződéseket, így csomagtér mindig tiszta és rendezett marad.

A Hyundai i10 csomagtértálca kiválóan véd a csomagtér fényezését a sérülésektől és kisebb karcolásoktól, így megőrzi az autó értékét a hosszú távú használat során. Emellett praktikus szerepet is betölt, hiszen segít megakadályozni a csomagtérben elhelyezett tárgyak csúszkálását és mozgását, így biztonságosan szállíthatunk akár törékeny vagy nehezebb tárgyakat is.

A csomagtértálca könnyen beilleszthető és kivehető a csomagtérbe, így könnyen tisztán tartható és cserélhető szükség esetén. Ráadásul a megfelelő méretének és formájának köszönhetően tökéletes illeszkedést biztosít az autó csomagtárában, így minden helyzetben stabilan a helyén marad.

Összességében a Hyundai i10 csomagtértálca ideális választás mindazok számára, akik szeretnék megőrizni autójuk tisztaságát és értékét, miközben praktikus kiegészítőt keresnek a csomagok és tárgyak szállításához. A könnyű használatnak, a tartósságnak és a funkcionalitásnak köszönhetően ez a csomagtértálca a mindennapi autózás során is jelentős segítséget nyújt.
Adatok
Cikkszám:
1008428
Kiegészítő termékek