Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

TOYOTA HIGHLANDER III (XU50) CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2019)
TOYOTA HIGHLANDER III (XU50) CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2019)
19 990 Ft
18 990 Ft

TOYOTA HIGHLANDER III (XU50) CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2019)

TOYOTA HIGHLANDER III (XU50) CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2019)
TOYOTA HIGHLANDER III (XU50) (2013-2019) CSOMAGTÉRTÁLCA (3 SOR LEHAJTVA)
TOYOTA HIGHLANDER III (XU50) (2013-2019) CSOMAGTÉRTÁLCA (3 SOR LEHAJTVA)
TOYOTA HIGHLANDER III (XU50) (2013-2019) CSOMAGTÉRTÁLCA (3 SOR FELHAJTVA)
TOYOTA HIGHLANDER III (XU50) (2013-2019) CSOMAGTÉRTÁLCA (3 SOR FELHAJTVA)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
5
Kezdete: 2024.05.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
18 990 Ft
19 990 Ft
Részletek
A Toyota Highlander III (XU50) csomagtértálca egy kiváló minőségű, speciálisan tervezett kiegészítő, ami tökéletesen illeszkedik az autó csomagtartójába. Ez a tartozék ideális megoldás a csomagtér védelmére és rendszerezésére, hiszen biztosítja, hogy az autó csomagtere mindig tiszta és rendezett maradjon.

A csomagtértálca anyaga strapabíró, könnyen tisztítható műanyag, ami biztosítja a hosszú élettartamot és az egyszerű karbantartást. A talpán található speciális mintázatnak köszönhetően pedig megakadályozza a csúszást, így a csomagok és egyéb tárgyak stabilan helyezkednek el a csomagtérben.

Ez a csomagtértálca teljesen illeszkedik a Toyota Highlander III (XU50) csomagtér alakjához és méretéhez, így praktikus és esztétikus megoldást kínál a csomagtér védelmére. Az egyszerű beépítésnek köszönhetően könnyen felhelyezhető és eltávolítható, ráadásul könnyű súlyának köszönhetően könnyedén kezelhető.

Ez a csomagtértálca ideális választás minden olyan autótulajdonos számára, aki szeretné megóvni autója csomagterét a szennyeződésektől, karcolásoktól és egyéb károktól. A Toyota Highlander III (XU50) csomagtértálca a tisztaság és a rend szerelmeseinek tökéletes választás, amely segít abban, hogy autójuk mindig rendezett és átlátható legyen.

Ha Ön is szeretné megvédeni autója csomagterét, és praktikus megoldást keres a rendszerezésre, akkor válassza a Toyota Highlander III (XU50) csomagtértálcát, amely hosszú távú védelmet és praktikusságot biztosít Önnek és autójának. Ne engedje, hogy a csomagok szabadon összevissza legyenek a csomagtérben, válassza a professzionális megoldást, amely mindig a rend és a tisztaság mellett áll!
Adatok
Cikkszám:
1008385
Kiegészítő termékek