Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

TOYOTA PRIUS + CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2022)
TOYOTA PRIUS + CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2022)
20 990 Ft
19 990 Ft

TOYOTA PRIUS + CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2022)

TOYOTA PRIUS + CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2022)
TOYOTA PRIUS + (2011-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
TOYOTA PRIUS + (2011-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
TOYOTA PRIUS + (2011-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
TOYOTA PRIUS + (2011-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
5
Kezdete: 2024.05.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
19 990 Ft
20 990 Ft
Részletek
A Toyota Prius + csomagtértálca egy kiváló minőségű, speciálisan a 2011 és 2022 között gyártott modellekhez tervezett kiegészítő. Ez a praktikus tartozék segít megőrizni az autó csomagtartójának tisztaságát és rendezettségét, miközben védi az eredeti kárpitot a szennyeződésektől, folyadékoktól és sérülésektől.

A csomagtértálca pontosan illeszkedik a Toyota Prius + csomagtartójába, így optimális védelmet nyújt az alatta lévő felületnek. Könnyen tisztítható és karbantartható, egyszerűen leemelhető és letörölhető, így mindig könnyedén megőrizheti autója csomagterét a legnagyobb rendben.

A tálcát könnyű beilleszteni és eltávolítani a csomagtérből, így könnyedén alkalmazkodhat az esetlegesen szállítandó nagyobb tárgyakhoz vagy szükség esetén könnyedén tisztíthatja is azt. A nedvszívó anyaga megakadályozza a folyadékok beázását a csomagtérbe, ezzel megóvva a felületet a penész- és rozsda képződéstől.

A csomagtértálca anyaga strapabíró és tartós, így hosszú élettartammal rendelkezik, és hosszú ideig biztosítja autója csomagterének védelmét. Állítható, rugalmas és könnyű, így könnyedén kezelheti és tárolhatja a tálcát, amikor éppen nincs szüksége rá.

Ha szeretné megőrizni autója csomagterét tisztaságban és rendezettségben, valamint megvédeni az eredeti kárpitot a sérülésektől, a Toyota Prius + csomagtértálca ideális választás lehet. Kényelmes, praktikus és megbízható kiegészítője lesz autójának, amely hosszú távon is jól szolgálja Önt. A vásárláshoz egyszerűen rendelje meg a 1008384 cikkszámú Toyota Prius + csomagtértálcát, és élvezze az autója ápoltságát és rendezettségét mindennap.
Adatok
Cikkszám:
1008384
Kiegészítő termékek