Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

VW E-UP! LÉGTERELŐ (2019-)
VW E-UP! LÉGTERELŐ (2019-)
14 990 Ft
13 490 Ft

VW E-UP! LÉGTERELŐ (2019-)

VW E-UP! LÉGTERELŐ (2019-)
VW E-UP! (2019-) LÉGTERELŐ
VW E-UP! (2019-) LÉGTERELŐ
VW E-UP! (2019-) LÉGTERELŐ
VW E-UP! (2019-) LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

10
Kezdete: 2024.07.26   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 500 Ft
13 490 Ft
14 990 Ft
Részletek
A VW E-UP! LÉGTERELŐ (2019-) egy kiváló minőségű és stílusos kiegészítő, amely megvédi autóját a szélcsapkodástól és a széllöketektől. Ez a lágterelő a legújabb modelleket támogatja, így garantáltan tökéletes illeszkedést biztosít az autóméretéhez.

Az E-UP! LÉGTERELŐ egy modern és sportos megjelenést kölcsönöz autójának, emellett javítja az aerodinamikát is. Ennek köszönhetően csökken a légellenállás, így javulhat a vezetési élmény és csökkenhet a fogyasztás is. Ezáltal nem csupán stílusos, de funkcionális kiegészítője lesz járművének.

A lágterelő könnyen felszerelhető az autóra, nem igényel speciális szerszámokat vagy professzionális segítséget. A cikkszáma: 1008274, így könnyen beazonosítható és ismerős lehet azoknak, akik már dolgoztak ilyen típusú kiegészítőkkel korábban.

Az E-UP! LÉGTERELŐ anyaga kiváló minőségű, strapabíró anyagból készül, így hosszú élettartammal rendelkezik és ellenáll az időjárás viszontagságainak is. Az UV-sugárzásnak is ellenáll, így hosszú távon is megőrzi színét és minőségét.

Ez a lágterelő jól kombinálható más autókiegészítőkkel és stílusos kiegészítésekkel is, így teljes mértékben testre szabhatja autóját és egyedi megjelenést kölcsönözhet neki.

Az E-UP! LÉGTERELŐ stílusos megjelenése mellett kiváló védelmet is nyújt az autó sofőrje és utasai számára. Megakadályozza a szélcsapkodást és a szélzajt, így kellemesebbé teheti az autózást. Emellett a legjobb minőségű anyagokból készült, rendkívül ellenálló és tartós, így hosszú távon is meg fogja őrizni funkcionalitását és megjelenését.

Az E-UP! LÉGTERELŐ ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék egyedivé tenni autójukat és extra védelmet biztosítani számára. Bízza magát egy megbízható és kiváló minőségű autókiegészítőre, amely garantáltan nem fogja csalódást okozni!
Adatok
Cikkszám:
1008274
Kiegészítő termékek