Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

LEXUS IS GUMISZŐNYEG (2013-)
LEXUS IS GUMISZŐNYEG (2013-)
13 490 Ft
12 490 Ft

LEXUS IS GUMISZŐNYEG (2013-)

LEXUS IS GUMISZŐNYEG (2013-)
LEXUS IS (2013-) GUMISZŐNYEG
LEXUS IS (2013-) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

7
Kezdete: 2024.03.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 490 Ft
13 490 Ft
Részletek
A gumiszőnyeg nagyon fontos kiegészítője lehet autónknak, hiszen segít megóvni a padlót a szennyeződésektől, valamint könnyen tisztítható és hosszú élettartamú. A Lexus IS gumiszőnyeg (2013-) a 1008250 cikkszámmal rendelkező termék kifejezetten ehhez a típushoz lett tervezve, így tökéletes illeszkedést biztosít az autó belső terében.

A gumiszőnyeg anyaga magas minőségű, ellenálló, gumiból készült, így hosszú távon is megőrzi színét és állagát. A szőnyeg speciális kialakítása segít abban, hogy a rendszeres használat során is könnyedén tisztítható legyen, akár csak egy nedves ronggyal letörölve. A szőnyeg alsó részén található biztosító rendszer pedig garantálja, hogy a szőnyeg ne csússzon el a padlón, így biztonságosabbá téve az autóvezetést.

A gumiszőnyeg pontos illeszkedése nem csak esztétikailag fontos, hanem a biztonságot is növeli. A pontosan az autó padlójára tervezett forma megakadályozza, hogy a lábtérben bármilyen akadály felgyülemljen, ami csökkentheti a vezetés közbeni koncentrációt. Emellett a szőnyeg vízállósága is hozzájárul ahhoz, hogy az autó padlója hosszú távon is szép és tiszta maradjon, még a nedves időjárás vagy a hétvégi kirándulások során sem kell aggódni az autó belső terének koszolódása miatt.

Összességében a Lexus IS gumiszőnyeg (2013-) a 1008250 cikkszámmal egy kiváló minőségű kiegészítő, ami nemcsak praktikus és esztétikus, hanem hosszú távon is megőrzi az autó belső terének szépségét és higiéniáját. Ha szeretnéd autód belső terét még kényelmesebbé tenni, válaszd ezt az exkluzív gumiszőnyeget, és élvezd az autózás minden pillanatát a maximális komfort mellett.
Adatok
Cikkszám:
1008250
Kiegészítő termékek