Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

TOYOTA SIENNA CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2022)
TOYOTA SIENNA CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2022)
20 990 Ft
19 990 Ft

TOYOTA SIENNA CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2022)

TOYOTA SIENNA CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2022)
TOYOTA SIENNA (2011-) CSOMAGTÉRTÁLCA (7 SZEMÉLYES - 3 SOR LEHAJTVA)
TOYOTA SIENNA (2011-) CSOMAGTÉRTÁLCA (7 SZEMÉLYES - 3 SOR LEHAJTVA)
TOYOTA SIENNA (2011-) CSOMAGTÉRTÁLCA (7 SZEMÉLYES - 3 SOR FELHAJTVA)
TOYOTA SIENNA (2011-) CSOMAGTÉRTÁLCA (7 SZEMÉLYES - 3 SOR FELHAJTVA)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
5
Kezdete: 2024.05.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
19 990 Ft
20 990 Ft
Részletek
A Toyota Sienna csomagtértálca egy praktikus és háztartási kedvenc, amely segít megőrizni autód csomagterét tiszta és rendezett állapotban. Ez a kiváló minőségű csomagtértálca kifejezetten a 2011 és 2022 közötti években gyártott Toyota Sienna modellekhez lett tervezve, így tökéletes illeszkedést és védelmet biztosít a csomagtér számára.

A tálcát könnyen be lehet helyezni és kivenni a csomagtérből, így könnyű tisztán tartható, és ha szükséges, könnyen áthelyezhető más autóba vagy tárolóhelyre. A tálcának mélyedései és peremei vannak, így megakadályozza, hogy a folyadékok és egyéb szennyeződések szétterjedjenek a csomagtérben, és védi a padlót a sérülésektől és kopástól.

A csomagtértálca anyaga tartós, könnyen tisztítható és ellenáll az időjárási viszonyoknak. Nem csak praktikus, de esztétikus is, hiszen a csomagtértálca stílusosan illeszkedik az autó belső teréhez. Kényelmes és egyszerű megoldás arra, hogy rendben tartsd autód csomagterét, és megóvd a sérülésektől és szennyeződésektől.

A Toyota Sienna csomagtértálca egy olyan kiegészítő, amely megkönnyíti az autó belső tisztántartását és rendezettségét, miközben hosszú távon is védelmet nyújt. Ha szeretnéd megtartani autód értékét és megőrizni annak szépségét, akkor érdemes beszerezned ezt a praktikus és stílusos csomagtértálcát a Toyota Sienna számára.

Ne habozz és szerezd be a Toyota Sienna csomagtértálcát még ma, hogy gondtalanul utazhass és élvezhesd autód kényelmét és szépségét hosszú éveken át!
Adatok
Cikkszám:
1008204
Kiegészítő termékek