Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FORD TOURNEO CONNECT LÉGTERELŐ (2014-2022)
FORD TOURNEO CONNECT LÉGTERELŐ (2014-2022)
13 790 Ft
12 790 Ft

FORD TOURNEO CONNECT LÉGTERELŐ (2014-2022)

FORD TOURNEO CONNECT LÉGTERELŐ (2014-2022)
FORD TOURNEO CONNECT (2014-) LÉGTERELŐ
FORD TOURNEO CONNECT (2014-) LÉGTERELŐ
FORD TOURNEO CONNECT (2014-) LÉGTERELŐ
FORD TOURNEO CONNECT (2014-) LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

7
Kezdete: 2024.05.20   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 790 Ft
13 790 Ft
Részletek
A Ford Tourneo Connect légterelője egy kiváló minőségű, praktikus kiegészítő a regnélőid számára, amely fokozza az autó megjelenését, védelmet nyújt a szél és az eső ellen, valamint javítja a vezetési kényelmet. A termék kifejezetten a 2014 és 2022 között gyártott Ford Tourneo Connect modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik az autó formájához és stílusához.

A légterelő használata nemcsak esztétikailag vonzó, hanem funkcionalitás szempontjából is sokat nyújt. Szélvédőd fölé felszerelve minimalizálja a széldarabok bejutását az utastérbe, így csökkentve a zajszintet és növelve az utazás komfortját. Emellett eső esetén is megkönnyíti a kilátást, hiszen a cseppek könnyebben csúsznak el a szélvédőről, így javítva a látótávolságot és növelve az utazás biztonságát.

A légterelő anyaga strapabíró, időjárásálló és könnyen tisztítható, így hosszú éveken át megbízható védelmet nyújt autódnak. A felhelyezése egyszerű és gyors, nem igényel speciális eszközöket vagy szaktudást. A csomag tartalmazza az összes szükséges rögzítőelemet és használati útmutatót, így akár otthon is könnyedén fel tudod tenni.

A Ford Tourneo Connect légterelője nemcsak praktikus és hasznos kiegészítője lesz autódnak, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöz neki. Az elegáns, aerodinamikus forma harmonizál az autó designjával, emelve annak összhatását és vonzerejét. Ráadásul a fekete színű légterelő bármilyen autó színéhez tökéletesen illeszkedik, így minden Tourneo Connect tulajdonos büszkén fogja viselni.

Ha szeretnéd fokozni autód megjelenését, növelni a vezetési kényelmet és biztonságot, valamint hosszú távú védelmet nyújtani szélvédődnek, válaszd a Ford Tourneo Connect légterelőjét! Cseréld le régi légterelődet erre a kiváló minőségű termékre, és élvezd az új élményeket az autóvezetés során!
Adatok
Cikkszám:
1008198
Kiegészítő termékek