Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FORD PUMA LÉGTERELŐ (2019-)
FORD PUMA LÉGTERELŐ (2019-)
12 490 Ft
11 490 Ft

FORD PUMA LÉGTERELŐ (2019-)

FORD PUMA LÉGTERELŐ (2019-)
FORD PUMA (2019-) LÉGTERELŐ
FORD PUMA (2019-) LÉGTERELŐ
FORD PUMA (2019-) LÉGTERELŐ
FORD PUMA (2019-) LÉGTERELŐ
FORD PUMA (2019-) LÉGTERELŐ
FORD PUMA (2019-) LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

8
Kezdete: 2024.05.20   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
Az autók kiegészítőinek világában az egyik legfontosabb és leggyakrabban használt tartozék a légterelő. A Ford Puma légterelője nemcsak egy praktikus és stílusos kiegészítő, hanem a jármű aerodinamikai teljesítményét is javítja. Ez a specifikus légterelő kifejezetten az 2019-es vagy annál újabb Ford Puma modellhez lett tervezve, és tökéletes illeszkedést biztosít a gépkocsihoz.

A légterelő az autó első részére rögzül, és segít csökkenteni a légellenállást, amely lehetővé teszi a jármű számára, hogy hatékonyabban mozogjon az úton. A Ford Puma légterelője kiváló minőségű anyagokból készül, így hosszú élettartama van, és ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a külső behatásoknak.

Ezenkívül a légterelő nemcsak a teljesítményt javítja, hanem megjelenését is fokozza. Stílusos kialakításának köszönhetően az autó még dögösebben fog kinézni, és az utakon biztosan megállítja mások figyelmét. A légterelő minden szögéből vonzó látványt nyújt, és kifinomult megjelenést kölcsönöz az autónak.

Telepítése egyszerű, a csomagban található részletes útmutató segítségével akár otthon is könnyedén fel tudod szerelni. Nem szükséges profi segítség, bármilyen kezdő autószerelő is képes lesz megoldani a feladatot.

A Ford Puma légterelőjével a vezetés élménye még kellemesebbé válik. Nemcsak a teljesítményt növeli és az autó kinézetét dobja fel, de a szélzajt is csökkentheti, így csendesebb és zavartalanabb lesz az autóban való tartózkodás.

Ha szeretnéd felfrissíteni autód megjelenését és javítani annak teljesítményét, akkor a Ford Puma légterelője tökéletes választás lehet számodra. Minőségi anyagokból készült, könnyen telepíthető és tökéletesen illeszkedik az autóhoz. Ne habozz, szerezd be most, és tegye autódat még vonzóbbá és hatékonyabbá!
Adatok
Cikkszám:
1008175
Kiegészítő termékek