Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

KIA SOUL (SK3) CSOMAGTÉRTÁLCA (2019-)
KIA SOUL (SK3) CSOMAGTÉRTÁLCA (2019-)
11 490 Ft
10 490 Ft

KIA SOUL (SK3) CSOMAGTÉRTÁLCA (2019-)

KIA SOUL (SK3) CSOMAGTÉRTÁLCA (2019-)
KIA SOUL (SK3) (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
KIA SOUL (SK3) (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
KIA SOUL (SK3) (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
KIA SOUL (SK3) (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
KIA SOUL (SK3) (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
KIA SOUL (SK3) (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
9
Kezdete: 2024.04.22   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 490 Ft
11 490 Ft
Részletek
A KIA Soul csomagtértálca egy kiváló minőségű, speciálisan tervezett tartozék, mely a 2019-es és újabb évjáratú KIA Soul modellekhez készült (SK3). Ez a praktikus kiegészítő segít megóvni és rendben tartani az autó csomagterét, minimalizálva ezzel a kosz és sérülések kockázatát.

A csomagtértálca könnyen beilleszthető a KIA Soul csomagtartójába, és tökéletesen illeszkedik a területhez, így maximális védelmet nyújt az ütközések ellen. A tartó anyaga kiváló minőségű műanyagból készül, ami rendkívül ellenálló és könnyen tisztítható. A speciális kialakításnak köszönhetően a tálcát könnyű kivenni és tisztítani, így gond nélkül tarthatja tisztán és rendezetten az autóját.

A csomagtértálca nemcsak védelmet nyújt az autó csomagterének, hanem segít megőrizni annak esztétikai megjelenését is. A pontos méreteknek köszönhetően a tálcához kényelmesen elhelyezheti a csomagokat és egyéb tárgyakat anélkül, hogy aggódnia kellene a kosz vagy a folyadékok okozta károk miatt.

A KIA Soul csomagtértálca a mindennapi használat során is jól jöhet, hiszen könnyedén tisztán tartható és egyszerűen kezelhető. A strapabíró anyagnak köszönhetően hosszú élettartamú és tartós kiegészítőről van szó, mely hozzájárul autója értékének megőrzéséhez.

Összességében a KIA Soul (SK3) csomagtértálca (2019-) ideális választás azok számára, akik szeretnék megóvni autójuk csomagterét a mindennapos használat során felmerülő káros hatásoktól. Praktikus, könnyen használható és strapabíró kialakításának köszönhetően hosszú távon is kiváló szolgálatot tesz, A cikkszám: 1008142 segítségével könnyen beazonosítható és beszerezhető a megfelelő termék a KIA Soulhoz. Állítsa be az autó csomagterét a KIA Soul csomagtértálcával, és élvezze a tisztaságot és rendszert minden utazás során!
Adatok
Cikkszám:
1008142
Kiegészítő termékek