Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FORD TOURNEO CUSTOM LÉGTERELŐ (2012-2017)
FORD TOURNEO CUSTOM LÉGTERELŐ (2012-2017)
14 190 Ft

FORD TOURNEO CUSTOM LÉGTERELŐ (2012-2017)

FORD TOURNEO CUSTOM LÉGTERELŐ (2012-2017)
FORD TOURNEO CUSTOM (2012-2017) LÉGTERELŐ
FORD TOURNEO CUSTOM (2012-2017) LÉGTERELŐ
FORD TOURNEO CUSTOM (2012-2017) LÉGTERELŐ
FORD TOURNEO CUSTOM (2012-2017) LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

14 190 Ft
Részletek
A Ford Tourneo Custom légterelője egy kiváló minőségű, praktikus és stílusos kiegészítő, amely a 2012 és 2017 közötti gyártási időszakú járművekhez készült. A légterelő cikkszáma 1008049, és tökéletesen illeszkedik az adott autómodell formájához és méretéhez.

A légterelőnek számos előnye van, többek között segít csökkenteni a légáramlás okozta zajt a vezetők és az utasok számára, valamint csökkentheti a légellenállást és növelheti a jármű üzemanyag-hatékonyságát is. Emellett megvédi az autót az eső, a hó és a szél okozta káros hatásoktól, és lehetővé teszi a páraképződés minimalizálását, ami javítja a kilátást és a vezetési biztonságot.

A Ford Tourneo Custom légterelője könnyen felszerelhető és eltávolítható, nincs szükség bonyolult eszközökre vagy szakértelemre a telepítéshez. A kiváló minőségű anyagból készült légterelő ellenáll az időjárási viszontagságoknak és az UV-sugárzásnak, így hosszú élettartama alatt megőrzi eredeti állapotát és esztétikus megjelenését.

Ez a légterelő nemcsak esztétikailag vonzó kiegészítő a Ford Tourneo Custom járműhöz, hanem fontos szerepet is betölt a vezetési komfort növelésében és a vezetési élmény javításában. A kényelmet és praktikusságot szem előtt tartva tervezték, hogy segítsen megvédeni az autót és annak utasait a különböző időjárási viszontagságoktól, miközben stílusos megjelenést biztosít.

Ha a Ford Tourneo Custom légterelőjét választja, megbízható védelmet és kényelmet szerezhet magának és utasainak a vezetés során. Ne hagyja ki ezt az kiváló minőségű kiegészítőt, amely segít abban, hogy vezetés közben élvezhesse az utazást, és biztos lehessen benne, hogy autója is megfelelő védelmet kap az időjárási viszontagságok ellen.
Adatok
Cikkszám:
1008049
Kiegészítő termékek