Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FORD TOURNEO COURIER LÉGTERELŐ (2014-2022)
FORD TOURNEO COURIER LÉGTERELŐ (2014-2022)
13 990 Ft

FORD TOURNEO COURIER LÉGTERELŐ (2014-2022)

FORD TOURNEO COURIER LÉGTERELŐ (2014-2022)
FORD TOURNEO COURIER (2014-) LÉGTERELŐ
FORD TOURNEO COURIER (2014-) LÉGTERELŐ
FORD TOURNEO COURIER (2014-) LÉGTERELŐ
FORD TOURNEO COURIER (2014-) LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

13 990 Ft
Részletek
A Ford Tourneo Courier Légterelő egy kiváló minőségű, eredeti gyártmányú autó tartozék, mely az 2014 és 2022 között gyártott Tourneo Courier modellekhez lett tervezve és kifejlesztve. A termék cikkszáma 1008048, ami az eredeti Ford alkatrészre utal, így biztos lehet benne, hogy a legjobb minőséget kapja autójához.

A légterelők fontos szerepet töltenek be az autók kényelme és biztonsága szempontjából. Ezek az alkatrészek nem csak megvédik az autó utasait a széltől, esőtől és hótól, hanem csökkentik a zajt és növelik a vezetési kényelmet is. Emellett a légterelők javítják az autó aerodinamikáját, ami segíthet csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást is.

A Ford Tourneo Courier Légterelő könnyen telepíthető, és nem igényel speciális eszközöket vagy szaktudást hozzá. Egyszerűen rögzíthető az autó ablakkeretére vagy tetőre, és biztonságosan tartja magát szélsőséges időjárási körülmények között is.

Az eredeti Ford alkatrészekre mindig érdemes beruházni, hiszen ezek garantálják a legjobb minőséget és illeszkedést az autóhoz. A 1008048 cikkszámú légterelő ismert és elismert márka, mely hosszú élettartammal és megbízhatósággal rendelkezik.

Ha Ön is szeretné fokozni autója kényelmét és biztonságát, és megóvni azt a különböző időjárási viszontagságoktól, válassza a Ford Tourneo Courier Légterelőt. Ez az alkatrész a tökéletes választás azoknak, akik értékelik az autójuk megjelenését és teljesítményét. Ne habozzon, rendelje meg még ma, és élvezze az autózás új dimenzióját a Ford eredeti alkatrészeivel!
Adatok
Cikkszám:
1008048
Kiegészítő termékek