Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SKODA CITIGO E-IV GUMISZŐNYEG (2019-)
SKODA CITIGO E-IV GUMISZŐNYEG (2019-)
13 490 Ft
12 490 Ft

SKODA CITIGO E-IV GUMISZŐNYEG (2019-)

SKODA CITIGO E-IV GUMISZŐNYEG (2019-)
SKODA CITIGO E-IV (2019-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
SKODA CITIGO E-IV (2019-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
SKODA CITIGO E-IV (2019-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
SKODA CITIGO E-IV (2019-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

7
Kezdete: 2024.04.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 490 Ft
13 490 Ft
Részletek
A SKODA CITIGO E-IV GUMISZŐNYEG egy kiváló minőségű, speciálisan a Skoda Citigo E-IV modellekhez tervezett gumiszőnyeg, mely tökéletesen illeszkedik az autó padlójára. A cikkszám alapján könnyen azonosítható és megrendelhető a megfelelő típusú járműhöz.

A gumiszőnyeg kiváló védelmet nyújt az autó padlójának a kosztól, víztől, sártól és egyéb szennyeződésektől. A gumiszőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú évekig tökéletes állapotban tartja az autó belsejét. A szőnyeg az autó belső designjához is illeszkedik, így védőfunkcióján kívül esztétikai szempontból is megfelelő választás.

A SKODA CITIGO E-IV GUMISZŐNYEG könnyen telepíthető és eltávolítható, így könnyen tisztán tartható és cserélhető szükség esetén. Az egyedi méretezésnek köszönhetően pontosan illeszkedik az autó padlójára, így nem csúszkál vagy mozdul el használat közben.

Az autószőnyeg fontos tartozéka az autó belsejének, hiszen megvédi a gyári szőnyeget a szennyeződésektől és sérülésektől. Emellett könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú távon megőrzi az autó belső tisztaságát és esztétikai értékét.

Ha Ön is szeretné megvédeni autója padlóját és hosszú távon megőrizni annak esztétikai értékét, válassza a SKODA CITIGO E-IV GUMISZŐNYEG-et. A kiváló minőségű anyagból készült, strapabíró és könnyen tisztítható gumiszőnyeg ideális választás minden Skoda Citigo E-IV modellel rendelkező autótulajdonos számára. Ne feledje, a megfelelő ápolás és védelem hozzájárul autója hosszabb élettartamához és jobb állapotának fenntartásához.
Adatok
Cikkszám:
1007968
Kiegészítő termékek